Минчо Минчев гостува на Мартенски музикални дни

1
Концертът „Шедьоври за камерен оркестър“, със солист Минчо Минчев, ще прозвучи тази вечер от 19:00 часа
Концертът „Шедьоври за камерен оркестър“, със солист Минчо Минчев, ще прозвучи тази вечер от 19:00 часа Снимка: Мартенски музикални дни

Концертът „Шедьоври за камерен оркестър“, със солист Минчо Минчев, ще прозвучи тази вечер от 19:00 часа

„Шедьоври за камерен оркестър“ се нарича концертът, който ще прозвучи тази вечер от 19:00 часа на Международния фестивалМартенски музикални дни“ в Русе.

В него публиката ще се срещне с обичани изпълнители – Камерен ансамбъл „Софийски солисти“ с диригент Пламен Джуров и солисти Минчо Минчев, който освен на цигулка ще свири и на виола, и сина му Николай Минчев (цигулка).

В програмата ще прозвучат: ѝ. С. Бах – Концерт за 2 цигулки, ре минор, BWV 1043,В. А. Моцарт – Дуо за цигулка и виола, К. 423, С. Прокофиев – Мимолетности, Б. Бритън – Симпъл симфони.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    сс
    Пенчо иди бе там са по мъжкари може накрая някой да те изтряска малоумник такъв
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари