Мили Джошуа, ела и ги набий! Те от дума не разбират

8
Юмруците понякога вършат чудесна работа. Не като мирните протести…
Юмруците понякога вършат чудесна работа. Не като мирните протести…

Юмруците понякога вършат чудесна работа. Не като мирните протести…

Правителството от сутринта тръби: икономиката процъфтява, няма безработни, спасихме бизнеса, болните от ковид намаляват, децата се радват на онлайн обучението, родителите и те пърхат от кеф, а МВР се е отдало изцяло на народа – пази го и туй то. За кюлчетата и пачките в чекмеджето никой не обелва дума - значи притокът продължава.

Пропагандната машина не спира да бълва фалшиво розово, което достига до хората като 90 нюанса сиво, пише Д-р Димитър Попкутуев във FrogNews.

Трябват нестандартни решения, викам си. Оглеждам се наляво после на дясно - само юнаци с умни калпаци и нито един истински.

Тъкмо да се отчаям съвсем и ето го мача между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев. Бях се наслушал как нашият ще направи британчето на таратор и си викам: Щом Бойко от пожарникар стана премиер, що Кубрат от боксьор да не стане политик и... Не стана шампион. Ъперкът на Джошуа и земното притегляне залепиха нашия човек на пода. Юмруците, рекох си, понякога вършат чудесна работа. Не като мирните протести

Затова реших да пиша на Антъни, а не на Дядо Коледа. Ела, скъпи Джошуа и след това изброявам от какво имаме остра нужда. Вижда ми се свестен, може да ни разбере и да помогне.

Със Сачева и Каракачанов ще загрее. Няколко крошета и по един ъперкът в корема решава въпроса. Народъцет заслужава.

По-трудно ще е срещу премиера, сумиста от ДПС и носителя на черен каскет... За тях ще му трябват серии и естествено запазената марка - ъперкътите. Ще сме на първия ред, с маски, на два метра един от друг. Но не мога да обещая, че в сюблимния момент няма да се прегръщаме и няма да плачем от радост.

Защо аз? - ще попита Джошуа. Защото на Дядо Иван вече не пишем, на чичо Сам и леля Меркел писахме, но отговори няма. Остана само ти, Антъни. Ти и твоите юмруци, защото тези от дума не разбират. Ела и ги набий!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари