Михайло Подоляк: Путин посети Мариупол през нощта, като крадец!

1
Международният престъпник Путин вероятно не иска да види на дневна светлина града, убит от неговото "освобождение", заяви съветникът на Володимир Зеленски
Международният престъпник Путин вероятно не иска да види на дневна светлина града, убит от неговото "освобождение", заяви съветникът на Володимир Зеленски Снимка: Фейсбук

Международният престъпник Путин вероятно не иска да види на дневна светлина града, убит от неговото "освобождение", заяви съветникът на Володимир Зеленски

Украинските власти осъдиха посещението на руския президент в окупирания Мариупол. По-рано от Кремъл съобщиха за "спонтанна визита" в града на Владимир Путин, който вчера беше и в Крим.

Като връщане на престъпник на местопрестъплението оцениха в Киев визитата на Владимир Путин в Мариупол и го обвиниха в цинизъм. Напомниха и за международната заповед за арест срещу него, информира БНР.

"Докато страните от цивилизования свят искат ареста на "режисьора на войната", той, организаторът на убийствата на хиляди мариуполски семейства пристигна, за да се любува на развалините и на братските могили", написа в "Туитър" Михайло Подоляк, съветник на президента Зеленски. Същевременно изрази съмнения, че посещението наистина се е състояло.

"Международният престъпник Путин посети окупирания град Мариупол нощем, вероятно за да не види на дневна светлина града, убит от неговото "освобождение", написа в "Телеграм" украинската градска управа на Мариупол, който беше превзет от руските войски през май миналата година.

"Путин посети Мариупол през нощта, като крадец", добави украинското министерство на отбраната и изтъкна, че нощта му позволява да постави акцент върху онова, което иска да покаже.

По-рано от Кремъл съобщиха, че Путин е летял до Мариупол с хеликоптер, после с кола е посетил е няколко района и е говорил с жители.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    1
    Този
    Байдан как ви посети бе с фанфари или се кри като мишок .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари