Михаела Филева и Максим Ешкенази представят филмова музика в Русе

2
Михаела Филева и Максим Ешкенази ще концертират съвместно със симфоничния оркестър на Русенската опера
Михаела Филева и Максим Ешкенази ще концертират съвместно със симфоничния оркестър на Русенската опера Снимка: PR

Михаела Филева и Максим Ешкенази ще концертират съвместно със симфоничния оркестър на Русенската опера

Концертите са на 9 септември - в Русе, и на 16 септември в София - на езерото “Дружба”. Входът е свободен, съобщават организаторите.

Ще звучи музиката от “Оркестър без име”, “Междузвезди войни”, “Васко да Гама от село Рупча”, “Индиана Джоунс”, “Отмъстителите”, “Любимец 13”. Специално участие има Печенката (бийт бокс).

<strong class='keys'>Михаела Филева</strong> и Максим Ешкенази представят <strong class='keys'>филмова музика</strong> от Америка и България

“Вече няколко години с Михаела и музиканти от различни класически оркестри правим концерти в цялата страна - публиката винаги реагира изключително екзалтирано. За пореден път ще посетим Русе, където още от "Фортисимо фест" знам, че хората са жадни за тези концерти. В София пък за първи път ще сме в “Дружба”, при това на езерото. Мястото е изключително подходящо за едно запомнящо се и различно събитие!”, казва маестро Максим Ешкенази.

“Всичко започна преди 10 години с първото издание на "Фортисимо фест". Оттогава подкрепихме различни, но винаги вълнуващи проекти на маестро Ешкенази. Щастливи сме, че отново можем да застанем до него с тези два концерта, които обединяват любимата филмова музика на поколения българи и американци. Нека заедно да се докоснем до магията на музиката”, казва Нанси Шилър. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Русенец
    Разгеле, от колко години чакам! Страшен фен съм на тия концерти за филмова музика. Преди ходих на онези, които ги правеше духовият оркестър с диригент Димчо Рубчев (аплодисменти), но и тези ще свършат работа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари