Мигранти нападнаха с кози крак Динко Вълев

3
Ловецът от Ямбол записа клип е един от заловените афганистанци
Ловецът от Ямбол записа клип е един от заловените афганистанци

Група афганистанци скочиха на Динко от Ямбол.

Екшънът се разиграл на магистралаТракия”, близо до Ихтиман. Вчера по обяд Динко Вълев пътувал за София, когато забелязал група от около 30 души в храстите край аутобана. Слязъл от колата и започнал да бяга към тях, разказа ямболският ловец на мигранти пред Флагман.бг.

Когато хванал единия от бежанците, останалите от трафикантската банда му се нахвърлили отгоре, а един извадил кози крак, с който започнал да удря ямболията.

„Удряха ме с някакво метално желязо, приличаше на кози крак. Хванах единия и започнах да го дърпам към асфалта, другите се скриха в гората. После се обадих на 112 и дойде полицията”, допълва Динко.

Динко е записал видео, в което разговаря с хванатия бежанец. Афганистанецът обяснява, че са десетина души и са се запътили към Сърбия, а след това ще потеглят към Германия.

Припомняме, че през 2016 година Динко стана известен в общността именно с лова му на мигранти, откъдето дойде и прякорът му. Тогава случката се разигра близо до границата ни до Турция, а ямболията закопчава бежанците със свински опашки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари