Международен шофьор е блокиран у нас, след като полиция свали номерата на служебния му автомобил

0
Сега мъжът трябва да доказва, че е влязъл законно в страната
Сега мъжът трябва да доказва, че е влязъл законно в страната

Сега мъжът трябва да доказва, че е влязъл законно в страната

Мъж от Силистра не може да работи от над месец, защото е международен шофьор, а номерата на служебния му автомобил са свалени и на практика е блокиран в града.

Ферди Хабил твърди, че в края на август е влязъл в България през „Дунав мост” в Русе, където граничните служители само погледнали документите му, но не регистрирали влизането му. Няколко дни по-късно от полицията го спират за пътна проверка и установяват, че няма данни кога е влязъл в страната. Книжката му обаче е английска и може да я използва у нас не повече от 3 месеца, макар Ферди да е влязъл само преди няколко дни, предаде NOVA.

Заради липсата на данни вече над месец той е принуден да стои в Силистра и да чака развитие по случая му, въпреки че на границата има камери и лесно може да се види дали е влязъл в страната тогава, когато твърди.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Балканеца
    А Фердито като е влезнал, такса за моста платил ли си е? Бележката сигурно я е хвърлил в някое кошче? Или и бележка са забравили да му дадат?
  • 8
    1
    Дгд
    Не се учудвам. Тея некадърници на дунав мост точкова ги мързи че едвам гледат. И на мен лично няколко пъти не са отразявали влизането ми в Бг
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари