Месечен хороскоп за юли 2023

4
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия

За Телците юли може да бъде време на изкушение, юли ще донесе на Раците приятна поредица от събития, за Рибите юли ще бъде период на емоционално и психическо „възстановяване“

През този период е важно да се отървете от различни боклуци, ненужни неща, да извършите генерално почистване на вашето пространство и да погледнете наново себе си и мястото си в света.

За годежи и сватби периодът на ретроградна Венера не е много благоприятен, освен за тези, които имат натална позиция на Венера в ретро фаза в личния си хороскоп.

Овен

Юли ще принуди Овните да защитят личното си пространство и да се „държат“ за това, което вече е там. Това ще се отнася и за финансовия сектор, и за професията, и за взаимоотношенията. Не е препоръчително да сменяте работата си, да инвестирате в нови проекти, да пътувате на дълги разстояния. По-добре е Овните да концентрират вниманието си върху близки, роднини, деца и любими хора. Всякакви начинания през юли рискуват да се окажат неуспешни за Овен както поради необмислени действия, така и поради липса на достатъчно опит. Здравето на Овните ще бъде добро, нивото на енергия е достатъчно високо, така че физическата активност, спортът или йогата ще са само от полза.

Телец

За Телците юли може да бъде време на изкушение, когато привидно изгодни предложения изобилстват. В работата могат да се очертаят интересни и лесни за изпълнение проекти, които могат не само да оставят Телеца без печалба, но дори да донесат значителни загуби. Неочаквани срещи с бивши партньори, с които преди са били свързани чувства, могат да раздвижат емоциите на сдържания Телец. За съжаление, "вторият шанс" едва ли ще бъде обещаващ по-късно и новите емоционални рани ще напомнят за себе си много дълго време. Най-доброто за Телеца би било да възприеме появилите се бивши любовници като възможност да приключи със старите „призраци“ и най-накрая да се отърве от „духовете на миналото“.

Близнаци

За Близнаците юли ще бъде месец на активна работа, учене, пътувания, движение, срещи и общуване. Основното място на прилагане на усилията ще бъде професионалната сфера. В него Близнаците ще успеят не само да се реализират по възможно най-добрия начин, но и да достигнат до съвсем ново за себе си ниво. Проблемите с кариерата за повечето представители на този въздушен знак ще бъдат решени сякаш сами по себе си, а финансовият сектор ще бъде съживен не само чрез количествено увеличение на паричния поток, но и чрез фундаментално нови източници. Здравето няма да създаде особени проблеми за Близнаците, с изключение на умората в края на месеца, която може да се компенсира с добра почивка, правилно хранене и умерена физическа активност на чист въздух.

Рак

Юли ще донесе на Раците приятна поредица от събития - планираната ваканция ще бъде заменена от нови проекти в работата. И последното няма да изисква много усилия от Раците, те ще доставят удоволствие, ще повишават професионалното си ниво и компетенции. Лидерите Раци могат да се сблъскат с трудности в работата през втората половина на месеца, свързани с взаимоотношенията със служителите. Конфликтните ситуации в работния екип могат да повлияят на резултатите от работата по най-негативния начин. Раците ще трябва сами да разрешават ситуациите, без да разчитат на ничия помощ. Неочаквани нови симпатии ще съживят романтичната сфера на Раците, а финансовото състояние ще ви позволи да направите голямо придобиване в края на месеца.

Лъв

Юли за Лъвовете ще бъде месец на планиране. Новите запознанства ще позволят на Лъвовете да реализират някои стари идеи в професионалната сфера, а финансовите перспективи – да гледат с оптимизъм в бъдещето. Роднините ще изискват повишено внимание и грижа от Лъвовете, а близкият кръг най-вероятно ще се нуждае от помощ и подкрепа. В обкръжението на Лъва през втората половина на месеца може да се появят много интересни хора или обожатели, като последните могат да започнат внезапни романтични връзки с представители на зодията, родени през август. От това обаче едва ли произтичат сериозни и дългосрочни перспективи, но ярките емоции за Лъвовете ще бъдат гарантирани. Здравето няма да създаде особени проблеми на Лъвовете, което им позволява да водят начина на живот, който подхожда на Лъва.

Дева

За Девата юли ще бъде месец на емоционални изпитания, сблъсъци с недоброжелатели. Много Деви могат напълно да изпитат негативните магически ефекти на тайни врагове, чиято самоличност ще бъде изключително трудна за определяне. Планираните семейни събития и тържества ще изискват от Девите много организационни усилия, но разхлабвайки контрола, Девите рискуват да си навлекат много неприятности. Добра препоръка за Девите е да потърсят помощ от приятели или близки. В този случай има отлични шансове да избегнете много трудности и трикове. Здравето на Девата ще бъде доста добро, а достатъчното количество сън и умерената физическа активност ще ви позволят да поддържате висок енергиен потенциал през целия месец.

Везни

Везните през юли ще се сблъскат с обичайните ситуации за този знак, когато желанието за поддържане на баланс ще попречи на правилния избор и в резултат на това ще забави по-нататъшното движение напред. Финансите ще изискват от Везните да обърнат повече внимание на разходната част, а професионалната сфера ще ви принуди да преразгледате отношенията с колеги и ръководство. Бизнесмените Везни ще бъдат изправени пред труден избор: да започнат нов бизнес от нулата или да се опитат да реорганизират стария. Романтиката и връзките ще бъдат важни за Везни, родени в края на септември, особено за тези, които все още не са свързали живота си с партньор. Запознанствата през първата половина на месеца имат всички шансове за продължаване и дори брак. Здравето може да напомни на Везните, които имат анамнеза за хронични ендокринни заболявания.

Скорпион

През юли Скорпионите ще трябва да играят сложни интелектуални игри, да се потопят в интриги, задкулисна дипломация. Също така е малко вероятно да се постигнат резултати по директен начин в професионалната и финансовата сфера и много Скорпиони ще трябва да научат нови правила на играта. Въпреки това, представителите на този воден знак винаги са привлечени от сложни комбинации и мистериозни ситуации, така че Скорпионите няма да изпитват специални емоционални затруднения. Здравето може да напомни на Скорпионите, които имат белодробни заболявания - струва си да се вземат необходимите мерки предварително. Що се отнася до романтичната сфера, тук Скорпионите също ще предпочетат да „играят“ игри, да експериментират и да се домогнат до обектите на желанията си по заобиколен път. Резултатът обаче също ще бъде много добър.

Стрелец

За Стрелците юли ще бъде месец на изясняване на ситуации, разкриване на тайни и разрешаване на много стари въпроси. Хората, които отдавна са изпаднали от полезрението на Стрелец, могат да напомнят за себе си. Възобновяването на комуникацията със Стрелеца обаче няма да бъде много приятно, тъй като почти веднага ще стане ясно защо тези минали връзки някога са били завършени. Добро настроение за Стрелец ще осигурят проверени във времето приятели, роднини и колеги от работата. Финансите ще принудят Стрелците да се придържат към разумен режим на спестяване, а здравето няма да създаде особени проблеми. Рисковете от наранявания на опорно-двигателния апарат ще бъдат високи през втората половина на месеца, което може да се избегне чрез облекчаване на натоварването на гръбначния стълб.

Козирог

Козирозите планират подновяване на интереса към някои стари проекти, които представителите на този земен знак незаслужено са загърбили. Има добри шансове да ги съживите и то при най-изгодни условия. Финансовото състояние на Козирозите ще се подобри в сравнение с предходния месец и новите неочаквани запознанства могат да се превърнат в последващо силно приятелство. Отношенията на Козирозите с техните сродни души ще се охладят донякъде, но това ще е от полза за страните - известна дистанция през този период няма да причини неудобства, а напротив, ще допринесе за подновяване на отношенията в бъдеще. Успехите в професионалното поприще през втората половина на юли ще дадат на Козирозите нов повод да се гордеят със себе си.

Водолей

Юли ще донесе много различни събития на Водолеите, както вълнуващи и позитивни, така и донякъде притеснителни. Вълнуващото и позитивното ще бъде свързано с професионалната сфера и близките, а тревожното - с най-близкото приятелско обкръжение. Здравето на Водолеите ще бъде доста добро, особено ако навреме вземат мерки по отношение на хроничните заболявания и се придържат към правилна диета и сън. Финансовата страна на живота ще позволи на Водолея да направи голямо планирано придобиване, а подаръците и материалните стимули от близки и ръководството на работа ще създадат допълнителна положителна нагласа. Романтичната сфера ще зарадва Водолеите с появата на нови обожатели с най-сериозни намерения, а Водолеите, които вече имат връзка, най-накрая ще се решат на съвместна лятна ваканция.

Риби

За Рибите юли ще бъде период на емоционално и психическо „възстановяване“. Почти всички представители на този воден знак ще получат шанс да се отърват от токсичните хора в обкръжението си, безнадеждни връзки и нелюбима работа. И само от самите Риби ще зависи каква посока ще изберат за себе си на този етап от живота. Рибите ще имат възможност да се отпуснат в компанията на любими хора през втората половина на юли, а през първата ще е необходимо да възстановят реда в професионалната сфера. Здравето ще зарадва Рибите с липса на здравословни проблеми, а онези Риби, които са се разболели в предишния период, ще се възстановят напълно. Финансовата сфера на Рибите ще бъде стабилна и предвидима през целия месец, но близките може да изискват значителни разходи в последните дни на юли.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Как да вбесите мъжа си?
Изчакайте го да изпревари с мъка 16 ТИР-а и тихо кажете, че ви се пишка!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари