Месечен хороскоп за март 2022

1
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия

Този март законът за привличане на мислите ще бъде много актуален

Според него всеки от нас е способен да промени живота си само с мисълта за най-доброто и с нашата увереност. Започва нов етап от живота, в който можете да опитате да правите това, което сърцето ви желае. Най-важното е да не забравяте за задълженията и неотложните въпроси.

Овен

Овенът трябва да направи детайлно планиране на всичко, което е възможно. През първия месец на пролетта е много важно да следвате плановете, без да рискувате. Така че късметът няма да отиде никъде. Ще има повече възможности, по-малко нерви. Овенът ще трябва да се запознае със защитните техники , за да се изправи успешно срещу неприятни хора. Това е много важно, защото през март може да имат много завистници, особено ако имат успех в любовта и финансовата сфера. С една дума, Овенът трябва да следи през всичките седем дни.

Телец

Телците са сред най-безпринципните знаци , които са готови на всичко в името на целта. През март този подход към бизнеса няма да е най-добрият. Факт е, че за своята безскрупулност Телецът може да получи наказание от Вселената под формата на кармични дългове. За тези хора е важно да не се занимават с проблеми и да мислят „в ярки цветове“. По отношение на другите трябва да станете малко по-позитивни и спокойни. Астролозите съветват да се помогне на нуждаещите се, така че нощните светила да забележат тази доброта и да дадат още повече късмет.

Близнаци

В началото на пролетта Близнаците ще се оправят с късмет и настроение, но през март могат да възникнат неприятни ситуации, които да изгонят Близнаците от себе си. Три прости техники ще им помогнат да се успокоят бързо . Най-голяма вероятност за негативни събития ще бъде от 10 до 13 март - в първите дни след преминаването на Меркурий в знака на Риби. Спадът на енергията на тази планета ще доведе до големи проблеми с настроението и взаимоотношенията. Връзките на дълги разстояния са особено тежко засегнати. Ще трябва или да ги завършите, или да бъдете търпеливи, за да оцелеете в несгоди.

Рак

Планетите и звездите активират силните качества на Раците. През март тези хора ще бъдат на коне и ще могат да променят живота си по начина, от който самите те се нуждаят. Положителните нагласи за всеки ден ще ви помогнат да привлечете повече успех. Също така ще бъде много полезно да общувате с интересни, важни, умни хора. Астролозите съветват Раците да приемат по-лесно работата и делата. Да, искам повече пари и признание, но не само това е щастие. Понякога можете просто да се движите по течението. Основното нещо сега е да правите това, което искате, а не това, което е необходимо.

Лъв

Лъвовете започват период, когато е възможно и дори необходимо да се възприеме чужда мъдрост, да се научи нещо от други хора. В тази връзка експертите на сайта dailyhoro.ru ви съветват да прочетете десет съвета от Ошо за привличане на щастие . Възможно е в работата и в бизнеса за Лъв да започне пробивно време. Използвайки хитри комбинации и сложни движения, те ще могат да увеличат доходите, да напълнят живота си с успех. Благоприятни през март ще бъдат покупките, но само до 9-ти включително. Ще бъде възможно да се възобновят разходите от около двадесети, когато енергията на Меркурий в Риби се уталожи.

Дева

Девите може да имат малко хаос в живота си, но това се „лекува“ от четири основни техники за управление на енергията . Също така, в опит да се постигне стабилност и предсказуемост на всичко, което се случва наоколо, ще бъде полезно да се вслушаме в гласа на разума, а не на интуицията. Шестото чувство на Девите ще отслабне през март, но това няма да им попречи да запазят или увеличат финансовия си успех, ставайки по-привлекателни за противоположния пол. Астролозите съветват да запомните, че отдаването на песимизъм ще лиши Девата от късмет и харизма. Хората не искат да общуват с тези, чиято чаша е полупразна.

Везни

Астролозите вярват, че благоприятен и светъл март може да донесе на Везните много късмет, нови възможности и позитив, но трябва да платите за всичко. Вероятно ще се появят събития и хора, които ще изнервят и дразнят Везните. Седем полезни ежедневни навика ще спасят нервите на представителите на този знак. Астролозите съветват да помагате на другите в решаването на техните проблеми, но не упорствайте, ако не последват ентусиазиран отговор, благодарност. Много благоприятен момент очаква мъдрите и спокойни Везни.

Скорпион

Месецът ще се окаже успешен и продуктивен, но астролозите смятат, че неприятните хора ще бъдат привлечени от Скорпионите като магнит. В тази връзка е важно представителите на този знак да се научат да разпознават хора с лоша енергия . Перфектните хора не съществуват, така че дори близките понякога причиняват неприятности и развалят настроението. Астролозите вярват, че за това трябва да им бъде простено и да не трупат негодувание в себе си. Често повърхностно анализираме хората около нас, но при по-внимателно разглеждане може да се открият недостатъци във всеки. Това не е лошо и Скорпионите просто трябва да го приемат.

Стрелец

Най-трудното време за Стрелците през март е началото на месеца. Нощните светила ще се опитат да дебалансират тези хора, но четири начина за управление на емоционалното състояние ще помогнат за възстановяване на хармонията. Що се отнася до финансовия сектор и работата с бизнеса, тук астролозите препоръчват в никакъв случай да не фалирате. Рисковете и приключенията определено няма да доведат до добро, но спокойна и премерена работа е това, от което се нуждаете. Бавността и правилната почивка са идеални съвети за хората от този знак.

Козирог

Козирозите през март трябва да обърнат внимание на здравето си и състоянието на чакрите си . Най-вероятно този месец ще бъде много динамичен и не съвсем същият, какъвто си го представяха представителите на този знак. Още в самото начало на пролетта Козирозите може да бъдат обхванати от известна нервност. Няма нужда да се страхувате от нови неща и събития. Те ще донесат не проблеми, а нови възможности. Основният източник на радост, противно на предразсъдъците на тези хора, ще бъде общуването. Много хора ще могат да научат нещо важно и интересно от тях.

Водолей

Водолеят започва време, когато отрицателната енергия може лесно да се трансформира в положителна . Всеки обрат в живота в крайна сметка ще бъде успешен, дори на пръв поглед да не изглежда така. Необходимо е да се удря, докато желязото е горещо, да се действа активно и бързо. В любовната сфера важат същите правила като във финансовата. Ако харесвате някого, трябва да действате незабавно. Астролозите съветват Водолеите да признаят чувствата си и да не се страхуват да говорят открито за своите желания и симпатии.

Риби

Рибите са креативни хора, но нощните светила през март ще загубят малко силата си, така че борбеният дух ще изчезне. Три ритуала ще помогнат да го върнете, за да събудите творческото начало . В любовната сфера са възможни сътресения в началото на месеца. Трудно е да се прецени мащаба на проблемите, но те определено ще възникнат. Самотните Риби ще бъдат най-малко обезпокоени от негативните емоции. Тези хора ще могат да съсредоточат цялото си внимание върху работата и да не решават нещата с никого. Март е времето на Рибите, които знаят как правилно да разпределят приоритетите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари