Месечен хороскоп за май 2020

1
Виж месечния хороскоп за всяка зодия
Виж месечния хороскоп за всяка зодия

Навлизаме в слънчевия и прекрасен пролетен месец май. За някои представители на зодиака месецът ще предложи много предизвикателства и вълнуващи емоции, докато на други им предстои да се сблъскат с трудности. Вижте за кои зодии се отнася това:

Овен

В началото на месеца се занимавайте с въпросите, които ви засягат лично. Не отлагайте нищо „за после“. Проявете последователност, настоятелност, търпение и не пренебрегвайте детайлите. Доверете се на инстинкта си за самосъхранение, ще ви подскаже как да се измъкнете от сложни ситуации. Дните около средата на месеца ще са наситени с романтични преживявания.

Следвайте целите си и довършвайте започнатото. Финансовите постъпления ще са свързани само и единствено с положените лично от вас предприемчивост, труд и усилия. Най-важното е да знаете какво правите, защо го правите и с кого да го правите.

Телец

Не бързайте да скъсявате дистанцията с новите си познати през този месец. Изобщо, периодът не е особено подходящ за разширяване кръга на общуване, за начало на обемни нови проекти и за далечни пътувания, независимо, че карантината може да бъде прекратена. Не изоставяйте домашните и битови задачи. Опитайте да се справите с тях през първата половина на месеца.

Мислете върху поведението си. Неподходяща или прибързана реакция може да ви създаде проблеми, но няма да се сетите каква е причината за тях.

Ще разполагате с достатъчно финансови средства, ако ги управлявате разумно. Анализирайте приходите и разходите си до момента и се опитайте да коригирате допуснатите грешки в разпределението на бюджета. Единствената печеливша инвестиция ще е тази, която е свързана с повишаването на собствените ви знания и умения.

Близнаци

За представителите на вашия знак месецът условно ще е разделен на две части: до и след навлизането на Слънцето в знака ви. Първоначално установете равномерно и не прекалено интензивно темпо на работа. Не се престаравайте излишно, не се заемайте с нови и непознати занимания, за които нямате достатъчна подготовка.

Не всичко през месеца ще е „цветя и рози“, ще се наложи да се справите и с различни проблеми, които най-често ще са заради дреболии. Ще ви е много по-лесно, ако не ги приемате лично. Реагирайте с усмивка и бъдете готови за отстъпки, за да съхраните спокойните отношения у дома.

Няма да претърпите финансови и материални загуби, ако не мързелувате. Стремете се да оползотворите ефективно всяка свободна минута. Това не означава да работите без почивка, а да сменяте вида на заниманията по начин, който ви освобождава от стреса и ви помага да възстановите силите си.

Рак

За предпочитане е да се ориентирате към самостоятелна работа през колкото е възможно повече дни от месеца. Проблемите ви ще са свързани предимно с комуникацията и по-точно казано с неумението ви да общувате или пък с недоразумения, предизвикани от двусмислени изказвания.

Не е задължително да са само ваши, може да са и на събеседниците ви, но така или иначе ще причинят неприятни преживявания. Стартирайте нови проекти, само ако сте абсолютно сигурни в партньорите си и няма да се налага да търсите допълнителни средства за инвестиции.

По отношение на финансите не е желателно да стигате до крайности: от щедра разточителност до излишна пестеливост. Не прекалявайте с развлеченията, но и не се лишавайте от предпочитани дребни радости. В повечето случаи приходите ви ще са пряко свързани с нивото на инициатива, което пък зависи изцяло от вас.

Лъв

През първата десетдневка на месеца почти непрекъснато ще се налага да променяте плановете или графика си. Не се съпротивлявайте, ще е само загуба на време и сили. Колкото по-бързо се адаптирате към обстоятелствата, толкова по-добре. Може да реализирате само част от замислите си, но пък ще е без особени усилия.

Следващият период ще е по-лесен. Тогава творческият ви потенциал ще е доста по-силен, а тонусът ви – по-висок. Ще имате възможност да формулирате и обсъдите хрумванията си, даже да стартирате изпълнението на част от тях.

Ще получите приходи за онези ангажименти, които успеете да изпълните. Ако работите с клиенти, постарайте се да не отказвате поръчки. Не съжалявайте, когато се наложи да замените една дейност с друга. В повечето случаи резултатът ще е позитивен.

Дева

През първите и последните няколко дни на месеца не е изключено да се натъквате на различни неуредици като неспазване на уговорки, закъснения за срещи, които вие сте определили, неосъществени или недовършени телефонни разговори, проблеми с документи...

Не бързайте да си разваляте настроението, направете нещо много по-полезно. Замислете се какви евентуално са причините за тези събития. Щом си ги изясните, ще знаете и как да се справите. Работата ви ще е в рамките на обичайното, но ако сте твърде уверени в себе си, може да допуснете и грешки. За тях ще си получите и съответните забележки. Помислете доколко можете да се възползвате от тях, вместо да ги отричате първосигнално.

През този месец е подходящо да отделите време и средства за собственото си духовно развитие, израстване и обучение. Вдъхновението ще ви подскаже как бихте могли да повишите приходите си. Емоционалната характеристика на целия период зависи от ежедневното ви настроение.

Везни

Две ще са темите, привличащи вниманието ви през този месец: работата и парите. Като се има предвид, че те са правопропорционално и взаимносвързани, може да се каже, че е естествено да се занимавате предимно с тези въпроси. Работа ще имате достатъчно, че даже и в повече.

Напрежението на моменти ще се покачва твърде много, обстановката около вас няма да е съвсем предразполагаща към вдъхновение и въодушевление, но независимо от всичко трябва да сте старателни. Отношенията ви с околните трябва да са такива, че да изключват възможността те да се настроят срещу вас. С любовните отношения няма да имате грижи.

Финансовите ви постъпления ще са неравномерни, а често и нелогични. Възможно е за доста сложни занимания да получите нереално, дори обидно ниско заплащане и за съвсем елементарни неща да получите окуражаващо възнаграждение. Мислете за бъдещето, не обсъждайте собствеността си. Сдържаната ви реакция е едно от условията за успех.

Скорпион

Вие познавате лошите черти на собствения си характер по-добре от всеки друг. Освен това, когато сте ядосани много лесно ги показвате. И това поведение най-често не вреди на околните, а на самите вас. Приемете, че събитията през първата половина на месеца ще ви поставят на изпитание. Ще имате цяла поредица възможности да покажете най-лошите си качества като мнителност, отмъстителност, ревност.

В състояние сте да овладеете импулсивните постъпки и да си спестите куп неприятности. Мобилизирайте се и го направете. През втората половина на месеца обстановката коренно ще се промени и ще имате усещането, че живеете в живописен приключенски филм.

Избягвайте ненужните разходи. Финансовото ви положение ще е крайно нестабилно. Разпределете предварително бюджета си и се постарайте да се придържате към него. Следвайте принципите си и бъдете взискателни при избор на изпълнители на услуги като ремонт на дома или автомобила.

Стрелец

Преживяванията ще са много и разнообразни. Няма да можете да се оплачете от скука през този месец. Едно от условията да можете да реализирате замислите си без особени усилия е да си създадете ясна програма на работа за целия период още през първите дни. Да не разпилявате нито времето, нито силите, нито пък чувствата си без важна причина.

Тръгвайте по късия път, избирайте лесния начин, не възприемайте неуспехите като проклятие. Стремете се към разбиране и взаимопомощ. Когато околните видят, че го правите, ще ви отвърнат по същия начин и ще си спестите ненужни конфликти. Не споделяйте бъдещите си планове, ако искате наистина да ги осъществите.

По отношение на финансите най-същественото е да не рискувате и да не взимате важни решения в състояние на емоционален колапс. Следвайте мъдрата арменска поговорка, че главата (разумът) трябва да е хладен, а краката топли и помнете, че бързането при уреждане на парични сделки причинява само и единствено неприятности.

Козирог

Обстоятелствата ще ви принудят да вкарате „борческия си дух“ в действие през този месец. Ще има дни, в които ще ви се струва, че проблемите ви „дебнат от всеки ъгъл“. Усещането ще е измамно. Ще се справите, ако търсите нестандартен подход и сте готови да допуснете някои временни малки компромиси, без да стигате дотам, че те да се превърнат в един голям компромис.

Обсъждайте несполуките с близките си. Те ще са най-обективният ви коректив. Дори на моменти мнението им да не ви допадне, помислете преди да го отречете изцяло. Със сигурност ще намерите „рационално“ зрънце.

Заниманията ви ще са в рамките на нормалното. В края на месеца „облаците ще се разкъсат“ и обстановката ще се разведри. Разчитайте на здравия си разум. Понякога се натоварвате прекалено много с чужди грижи и пилеете време и пари за околните. Ако не спрете да го правите, ще навредите на финансовото си състояние. Помнете, че парите отиват там, където има ред, предпазливост и пестеливост. Разпределяйте правилно времето и силите си и ще получите онова, което очаквате.

Водолей

Всичко е във вашите ръце през този месец. И успехите, и несполуките са в собствените ви мисли. Ще се справите с най-сериозните си проблеми, ако подходите към тях спокойно, дисциплинирано и последователно. Дори в началото на месеца да не получавате онова, на което се надявате, в края резултатите, към които сте се стремили ще са налице. На моменти може да се наложи да напускате зоната на собствения си комфорт, да сте по-активни, да се натоварвате с допълнителни задачи, но след изпълнението им материалното ви положение значително ще се подобри. В повечето случаи интуицията ще подпомага логиката и ще ви ориентира в правилната посока.

Там, където старите методи не дават резултат, прилагайте нови подходи или наблюдавайте работата на новите си партньори. През първата половина на месеца формулирайте финансовите си очаквания, а през втората се опитайте да ги постигнете.

Риби

Завладяващите преживявания през този месец ще са романтичните и любовните. Зоната, в която ще се чувствате най-сигурни, най-спокойни и най-предпочитани ще бъде тази в близост до любимия човек. Що се отнася до професионалните задачи, събитията ще се случват бавно. Част от новозапочнатите проекти ще претърпят изменения или ще бъдат стопирани, но пък през втората половина на месеца е възможно да напреднете с други, които е трябвало да отложите по някакви причини, което ще ви зарадва.

Не рискувайте и не влагайте средства в инвестиции с неясна перспектива. Обмисляйте внимателно всяка своя стъпка и не отлагайте дейности, от които очаквате незабавни приходи.

Най-високи печалби ще получите от самостоятелната работа. Не обсъждайте предполагаемите си финансови постъпления, има хора, чиято основна цел е да вредят. Не забравяйте, че нищо във Вселената не е случайно. Търсете причинно-следствената връзка между събитията и се опитвайте да предвидите последствията от тях.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари