Месечен хороскоп за май 2022

0
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия
Вижте месечния хороскоп за всяка зодия

ОВЕН, жертвате лични интереси! БЛИЗНАЦИ, решавате кармични задачи! РАК, самотата не е решение

Започва последният месец на пролетта. Астролозите смятат, че ще бъде изключително трудно и динамично. Няколко планети ще променят позицията и енергията си, което неминуемо ще се отрази на нашата съдба.

Овен

Овните са конфликтни хора, но астролозите отбелязват, че от време на време някой ни дразни. Това понякога се случва без видима причина. Овенът може да има доста подобни ситуации през месец май. Взаимното разбирателство в семейството, в приятелството и взаимоотношенията е в основата на стабилността в края на пролетта на 2022 г. Необходимо е да се гарантира, че отношенията с хора, скъпи на сърцето, стават само по-силни и желанието да си помагаме да не изчезва никъде. Може да се наложи да пожертвате малко лични интереси, за да се чувстват близките добре.

Телец

Венера, която е отговорна за изчистването на енергиите на Телец, ще бъде в сериозен спад от 2 май. Ето защо Телецът трябва да използва по-често мантрата за изчистване на чакрата . Тези хора ще трябва сами да се грижат за своето духовно и физическо здраве, затова астролозите съветват да не се претоварват, да не ходят на дълги пътувания. Експертите също препоръчват да не разкривате картите си на други хора. Трябва да разказвате на непознати възможно най-малко за плановете си за бъдещето. Така Телецът ще може да заобиколи ненужните препятствия и проблеми.

Близнаци

Най-вероятно Вселената ще се опита да изтласка Близнаци с някои трудности, но няма да има нищо лошо в това, защото дългът ще бъде отписан за това. Близнаците ще могат значително да подходят към решаването на своите кармични задачи . Астролозите вярват, че хората от този знак ще трябва да променят нещо в себе си, за да променят изцяло живота си. Може да се наложи да гледате по различен начин на провалите или атаките на недоброжелатели. Май ще бъде месец на промяна. Нощните светила ще покажат пътя на Близнаците, но няма да ги водят за ръка към целта.

Рак

Очаква се месецът на Рака да бъде много труден, тъй като те ще бъдат негативно повлияни от Плутон в ретроградно движение и Венера в Овен. Да, този път ще бъде трънлив през май, но няма какво да се направи. Астролозите смятат, че отказът от една мечта сега е просто неприемлив за Раците, тъй като постигането на голяма цел ще ги мотивира и ще им попречи да изпаднат в пълно униние. Може би глътка свеж въздух ще бъдат нови отношения и общуване с приятели. Самотата не е най-доброто решение.

Лъв

През месец май звездите могат да дадат на лъвовете възможност да коригират съдбата и да върнат всичко в предишния си ход . Ако имат нещо значимо и важно в плановете си, тогава звездите определено ще помогнат на тези хора да не паднат в локвата. Основното нещо е да запомните чувството за мярка. Спокойствието и премереността през май ще помогнат на Лъвовете да не се преуморяват. Правилната навременна почивка ще помогне в борбата с претоварването. Важно е да останете в добра форма и да не се тревожите за малките неща. Не разчитайте на чудеса в любовта или работата. Сега ще бъде късмет само за онези Лъвове, които действат, движейки се напред.

Дева

По-добре е Девите да започнат този труден месец с почистване. Това ще помогне да изчистите стаята от лоша енергия, да установите връзка с Вселената, да неутрализирате негативните емоции и да стабилизирате настроението. В много случаи Дева ги очаква почивка от мъртвата точка, но е по-добре да не бързате, защото твърде високото ниво на активност може да доведе до големи проблеми, умора и в резултат на това загуба на мотивация. Планетите и звездите могат да напомнят на Девите за всичко, което наистина искат да забравят.

Везни

Везните през май може да имат късмет да завършат нови запознанства, но количеството не винаги е еквивалентно на качеството, така че е по-добре за всички, които търсят сродна душа, първо да проверят любовната съвместимост с човек, за да избегнат грешки в бъдеще и да не бъдете разочаровани. Също така Везните ще могат да усетят последствията от последните си решения. Звездите ще покажат на тези хора колко правилни или грешни са били техните действия през април. Май е времето на бизнес конфронтации, така че е по-добре да не пресичате пътя на колегите и началниците.

Скорпион

Очаква се Скорпионите да имат много проблеми от различен характер, които ще насърчат тези хора да предприемат действия. За Скорпионите е важно да помнят, че понякога да си кажете „стоп“ и да се отпуснете е много полезно за късмет и енергия . Претоварването през май ще бъде излишно. Нощните светила ще се отразят негативно на тези хора, но не толкова, колкото на хората от други зодии, така че са възможни сериозни пробиви в бизнеса и работата. Малко вероятно е в близко бъдеще да има толкова опасен период, така че просто трябва да изчакате майската буря, за да се върнете бързо в действие през юни.

Стрелец

Стрелецът ще има късмет през май, но не във всичко и не винаги. Най-опасно ще бъде началото на месеца и началото на ретроградния Меркурий, който ще се разгърне на 10 май. Тази планета ще предизвика мощен поток от клюки и лъжи срещу Стрелците, но сега те са предупредени, така че ще могат успешно да отблъснат тази атака.

Въпреки всички проблеми, много неща ще вървят нагоре. Може не може да се нарече лесен, но не трябва да има много катастрофални и фатални събития.

Козирог

Козирозите трябва да изчакат до 24 май. В този ден техният покровител в лицето на Марс ще стане много положителен, което означава, че всички проблеми, генерирани от Венера, Меркурий и Плутон, ще бъдат неутрализирани. И до днес астролозите съветват Козирозите да внимават при общуването с токсични хора. През първата половина на май също е по-добре да не поправяте стари неща. Най-важната грешка, която не трябва да се допуска, е покупката на безполезни стоки.

Водолей

Водолеите през май, на първо място, трябва да се отърват от завистта, гнева и негодуванието , тъй като месецът ще премине под мотото „прости на ближния си и стани по-щастлив“. Трябва да се научим да забравяме всички лоши неща. Влиянието на космоса ще бъде много двусмислено, така че Водолеите ще трябва постоянно да се адаптират към събитията, които се случват около тях. Това са доста амбициозни хора, но трябва да запомните, че не всички желания са предопределени да се сбъднат. Астролозите съветват да се справяте по-лесно с проблемите и негативите, идващи от другите.

Риба

Венера ще донесе много проблеми на Рибите, включително и по отношение на здравето. За хората от този знак ще бъде трудно да се адаптират към промените и да приемат критика. От друга страна, те все още ще могат да разчитат правилно знаците на съдбата , защото интуицията им няма да отиде никъде. Астролозите съветват Рибите да се откажат от принципите си, особено когато става въпрос за безопасността и щастието на техните близки. В работата и бизнеса тези хора трябва да бъдат максимално дисциплинирани. Не отлагайте за по-късно решаването на онези задачи, които изискват спешно изпълнение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари