Мерят безплатно кръвното налягане на русенци в пункт на Централния пазар

0
Подаряват ябълка на всеки, който е обърнал внимание на здравето си
Подаряват ябълка на всеки, който е обърнал внимание на здравето си Снимка: архив

Изнесен пункт ще консултира русенци за хипертонията

По повод Световния ден за борба с хипертонията – 17 май, утре на Централния общински пазар ще бъде разположен мобилен скринингов пункт със специалисти от СБАЛК „МЕДИКА КОР“. Кардиолозите ще консултират всички желаещи, ще измерват кръвно налягане и ще дават съвети за здравословен начин на живот от 10 до 12 ч.

Домакините от Общински пазари - Русе ще подарят на всеки, обърнал внимание на здравето си, по една ябълка.

Хиляди жители и гости на Русе са се възползвали от изнесените мобилни скринингови пунктове на Лечебни заведения "Медика" през годините. Организаторите се надяват възобновяването на инициативата да подобри здравето и информираността на русенци за най-разпространените и животозастрашаващи заболявания.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Хаха
    Този юнак дето мери кръвното е провалил се студент в една специалност, а после благодетелят му Киро с голямата заплата и измислената доцентура в РУ го уреди в специалността за лекарски асистент. Да ти имам специалистите. А тези ябълки можеше да ги дарят на някое здравно или социално заведение
  • -2
    1
    znaq
    vaksinite bezplatni li sa, pita za edin preatel
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари