"Медика" затвори ваксинационния си пункт

0
Почти двумесечен труд на лекарите и сестрите няма да бъде заплатен
Почти двумесечен труд на лекарите и сестрите няма да бъде заплатен Снимка: Медика

От 20-ти май 2022 година ваксинационният пункт на „МЕДИКА“ преустановява дейността си

На 18-ти май, всички лечебни заведения, на територията, на които действаха разкрити специализирани имунизационни кабинети, са били уведомени, че няма да получат заплащане за поставянето на ваксини със задна дата от 1-ви април 2022 г., съобщиха от русенското лечебно заведение.

Почти двумесечен труд на лекарите и сестрите, ангажирани с обществено значимата задача, няма да бъде заплатен на лечебните заведения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Мунчо
    До 1: Ще платят, няма къде да идат.
  • -4
    2
    Копейкин
    Мили сестри, нима не знаете че живеете в Абсурдистан. 40 години ни управлява един правешки селянин, после 12 години един доктор по пожарно дело, Костов разграби България и не е в затвора. Сега ни управлява човек, нарушил Конституцията, но после заклел се върху нея. Под погледа на президент разединител. Единственото трайно установено в България е злобата и глупостта. Което ме радва, защото моите проценти се вдигат и както е тръгнало скоро време ще ви вкарам като N-найстата республика вБратска Русиял Защо ни е да вкарваме еврото, като скоро ще имаме рубли. А, и вместо ваксините Астра Зенека, Пфайзер и Модерна, всички ще бъдем ваксинирани със Спутник. Аз съм против горепосочените ваксини, но съм за Спутник /а и смея ли да съм против/. Аз съм против еврото, но за рублата; Аз съм против националните предателства - ЕС и НАТО, но твърдо за включване в Руската федерация. Ако трябва и референдум ще направим. С венецуелските машини.
  • 5
    1
    сестра
    И защо няма да ни се плати като сме си свършили работата чинно и почтенно? Това е много несериозно!Другият път като кажат да изпълняваме ваксинационни планове и тем подобни, нали се сещате какъв ще ни бъде отговора
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари