Мъжът, нахлул с парти грил в Енергото: Нищо няма да се оправи, ако си стоим вкъщи

7
Явор Павлов живее в село Калипетрово
Явор Павлов живее в село Калипетрово

Явор Павлов живее в село Калипетрово

Това е начинът да се протестира, нищо няма се оправи, ако си стоим вкъщи. Това заяви Явор Павлово, който в понеделник нахлу в офиса на електроразпределителното дружество в Силистра с парти грил, за да си препече филии за закуска. Причината за поведението си мъжът обяснява с това, че повече от 24 часа е нямал ток, а когато е звънял на дежурните телефони, никой не му е отговарял.

Цялата сцена беше заснета и качена в социалните мрежи, а клипът събра близо 3 милиона гледания. Във видеото се вижда как мъжът носи скара, дъска за рязане, хляб, колбас, дори компот. Охраната в офиса на дружеството прави опит да го спре, но той отказва да си тръгне.

Явор Павлов живее в село Калипетрово. В дома му вече има ток и той спокойно обясни мотивите си за своеобразния протест.

„По принцип съм спокоен човек, имам сервиз. Всеки човек ще излезе извън нерви, ако няма толкова време ток и има две малки деца, които реват. Звънях над 10 пъти на енергото и те започнаха да ми отхвърлят разговора. Не съм прекалил. Като отидох в офиса, там имаше две госпожи с къси поли и ми се смееха насреща”, каза още той пред NOVA.

„Всяка зима, зимата ни изненадва, един път ние не я изненадахме и да се подготвихме. Призовавам всички, ако имат проблем да си го решат по същия начин”, заяви Павлов.

Павлов е бил задържан за няколко часа и му е бил съставен акт. Предстои компанията да внесе жалба в прокуратурата за вандалско поведение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    8
    До 2
    Прав сте,но вижте простака каква подкрепа дава на простащината....
  • -4
    7
    Az
    Прост човек. Бил на термопомпа. Хубаво, ама живее на село, какво му е резервното отопление? А родителите му като от миналия век се топлят на дърва и приели детето му на топло... Прост човек.
  • -4
    6
    Дуневски
    Явор ли си,някакъв дънер ли си,стегни си задника и изживей всичко както другите хора това,което природата е отредила. Няма да умреш гладен и след теб да се затрие света.
  • 12
    5
    123
    Ама и Виктор Николаев каква курва е, "перформънс" вика. Ама ти в студиото си на 25° ояден гримиран... нагла мафиотска телевизия.
  • -11
    4
    бесарабска гладна проститутка
    Аз седя без ток от 6 месеца. Ни се къпя ни филии пека. Ръгат ме за без пари укронацистите некъпана.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари