Мъжът, нахлул по халат във ВиК: В XXI век искам да имам вода

0
Надявам се да има смисъл и да се стреснат малко, каза Стоян Илиев
Надявам се да има смисъл и да се стреснат малко, каза Стоян Илиев

Надявам се да има смисъл и да се стреснат малко, каза Стоян Илиев

„Надявам се да има смисъл и да се стреснат малко. В XXI век искам да имам вода. Това каза в ефира на „Здравей, България” по NOVA Стоян Илиев. Преди дни той нахлу във ВиК дружеството в Болярово по халат и с шампоан в ръка. Причината за демонстрацията е недоволството му от това, че над шест дни нямал вода у дома.

От този проблем страда не само Стоян Илиев, но и останалите жители на странджанското село Стефан Караджово. Там живеят възрастни хора с хронични заболявания, както и чужденци, закупили имоти у нас.

В селото все още няма вода. Причината е изгоряла помпа, посочи Стоян. По думите му водопреносната мрежа в района е на около 40 години. „Няма никаква поддръжка, нищо не е пипано оттогава”, каза още недоволният клиент.

Ръководството на ВиК дружеството днес се среща с ползвателите на услугата. „На 20 декември ще дойде нова помпа, това не зависи от нас. Това с халата е малко пресилено”, коментира в понеделник Атанас Дженков от ВиК-Болярово.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Иван
    Само така,ние нямаме дьржава, явно няма и дьржавници,и затова следващата стъпка е бой,наред,всички!
  • 3
    1
    Аре стига!
    И кое му е пресиленето на това? Че хората вече се чудят как някой да им обърне внимание, че живеят като в средновековието ли? 21-ви век е! По света кацат на други планети, а ние се радваме ако имаме ток или вода.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари