Мъж заплаши с брадва съседите си

1
Според хората институциите не си вършат работата
Според хората институциите не си вършат работата Видео: NOVA

Възрастен мъж заплаши с брадва съседите си

Случаят е от Шумен. Историята има корени назад във времето, но ситуацията се е обострила в последните години. Според хората институциите нямат решение и се очаква напрежението да ескалира.

Един от нападнатите е Радко Борисов. Той твърди, че Васил Николов е извадил брадва, без да го предизвиква.

Сутринта излизам за работа, тръгвам да се качвам в колата и излиза с брадвата. Каза, че ще ме разсече. Не съм го предизвикал, защото даже не го видях, докато не ме викна”, разказа мъжът пред камерата на NOVA.

Според Васил Николов неразбирателството между него и семейството на Радко идват от спорове за незаконни строежи. „Техните постройки не са законни. 8 години ме тормозят”, сподели мъжът.

Съседите обаче твърдят, че са търсели всевъзможни начини да се разберат. От полицията посочиха, че през годините е имало сигнали срещу възрастния мъж. Те са обработвани и предавани към Прокуратурата, но заради липса на престъпление са прекратявани.

Притеснена съм, защото във всеки един момент може да нападне някой. Не искаме този човек да остава тук. Ще му изпишат лекарства и ще се продължи по същия начин”, сподели Николета Димова.

Съседите са готови да започнат подписка с исканията си и ще внесат сигнал до Прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Кой
    Е трябвало да премахне незаконния строеж и не си е св ършил работата? Той е за убиване, явно общинските добре са препечелили
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари