Мъж загуби работата, дома и баща си след фалшиво положителен тест за наркотици

9
Това е пореден случай с неверен полеви тест
Това е пореден случай с неверен полеви тест

Това е пореден случай с неверен полеви тест

Апокалипсис в дома на врачанин. Мъж загуби близки, работа и дом след пореден абсурд с фалшиво положителен полеви тест за наркотици. Човекът попаднал в капан да чака резултатите от кръвната си проба 7 месеца. През това време е претърпял сериозни щети – изгубил е работата си и имуществото си, докато чака доказателството, че е невинен, предаде NOVA.

„Заради фалшивия тест в Германия почина баща ми”, сподели през сълзи Лъчезар Лазаров. Родителят се притеснил, че синът му е тръгнал по лош път, докато той самият е в чужбина. Бащата на Лъчезар починал от масивен инфаркт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    10
    Омега
    Всички да последват опита на До откат. От снимката виждам, че Бахов си е правил шоуто, но резултат никакъв. Нашите медии мълчаха по време на пандемията , а по страниците на съдилищата в България имаше информация, че над 150 нашенци осъдиха страната ни за пропуснати ползи за стотици хиляди лева всеки. Затова съд до дупка!!!
  • 0
    9
    До тъпака на предния коментар
    Аз ще се смея от сърце като гушнеш букета.
  • -3
    8
    Може
    Смях се от сърце,като гушна помиара...
  • 10
    7
    Руский
    Всичко е мафия млади хора , в чужбина е още по лошо , там не те имат за човек . Там трудно се живее, бях там и видях . В България трябва да си мафиот или убиец но не всеки го може . Беше спокойно при комунизма ! Някой няма да бъдат съгласни !
  • 21
    6
    До откат
    Думкаш съдебни дела до откат! Ако щеш до европейско съдилище по правата на човека. Няма да ти струва и стотинка адвокатски разноски! Те, адвокати си знаят от къде ще си вземат хонорарите. Ако си изиграеш правилно картите, държавата ще ти плаща до края на живота ти обещетения за неимуществени вреди. Аз лично съм осъждал ПП-КАТ Русе два пъти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари