Мъж загуби паметта си при катастрофа и отново се влюби в жена си

0
Мъжът все още е разстроен, че не може да си спомни ярките моменти от миналия си живот
Мъжът все още е разстроен, че не може да си спомни ярките моменти от миналия си живот

Мъжът все още е разстроен, че не може да си спомни ярките моменти от миналия си живот

36-годишният Люк Бъктън от австралийския щат Куинсланд, се влюбил отново в жена си, след като загубил паметта си при инцидент, съобщава 7News, цитиран от БГНЕС. 

Инцидентът е станал през май 2017 г. Бъктън карал мотоциклет, блъснал се в паркирана кола и получил тежка травма на главата. Той забрави по-голямата част от живота си, не можеше да ходи, да говори и не разпозна съпругата си Мелиса, за която се ожени преди девет месеца. Мъжът прекара повече от шест месеца в болницата, а след това година и половина премина медицинска рехабилитация. През цялото това време Мелиса беше до Бъктън и му помагаше да възвърне изгубените спомени.

„Мисля, че когато казахме „в скръб и в радост, в болест и в здраве“, наистина го имах предвид. Той е най-добрият ми приятел, винаги е бил и си остава“, казва жената.

Бъктън отново се влюбва в жена си, но все още е разстроен, че не може да си спомни ярките моменти от миналия си живот. Въпреки това спомените постепенно се възстановяват и човекът понякога вижда фрагменти от миналото в сънищата си. Бъктън каза, че е мечтал за първия танц с Мелиса, а тя потвърди, че всички подробности от съня му са се случили в действителност.

През август 2021 г. Бъктън и Мелиса станаха родители – роди се синът им Мика. „Бяхме на седмото небе от щастие. Имаме нов живот”, казва жената. Бъктън призна, че раждането на бебето му е помогнало „да се почувства отново цял“.

По-рано беше съобщено за млада жена от Обединеното кралство, която страда от амнезия и редовно забравя всичко. Поради това партньорът ѝ трябва да я опознава отново. Жената споделя, че редовно се събужда с чувството, че отново е на шест години, и забравя следващите 23 години от живота си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Песимист
    Ох,дано не катастрофирам...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари