Мъж загина след удар от мълния до българо-гръцката граница

0
Други двама души са сериозно ранени и са изпратени с хеликоптер към болницата в Кавала
Други двама души са сериозно ранени и са изпратени с хеликоптер към болницата в Кавала

Инцидентът се разиграва по време на състезание по планинско бягане

До полунощ остава в сила предупреждението за "жълт код" за валежи в Западна България. Очакват се проливни дъждове и градушки. Лошото време взе жертва в Гърция, информира Bulgaria ON AIR

Мълния е ударила 56-годишен мъж, който е починал на място. Други двама души са сериозно ранени и са изпратени с хеликоптер към болницата в Кавала. Инцидентът е станал в близост до българо-гръцката граница - на няколко километра от Хаджидимово.

Инцидентът се разиграва по време на състезание по планинско бягане. Маратонът се провеждал в близост до Драма, където сутринта времето рязко се влошило. Част от състезателите се отказали, но други решили, че са близо до финала и продължили, когато били застигнати от бурята. Веднага е започнала спасителна операция, но тежките метеорологични условия и недостъпния терен са затруднили спасителите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари