Мъж загина при тежка катастрофа край Бяла Слатина

1
Сблъскали са се кола, автовлекач и товарен автомобил
Сблъскали са се кола, автовлекач и товарен автомобил

Сблъскали са се кола, автовлекач и товарен автомобил

На пътя между Кнежа и Бяла Слатина вчера катастрофират лек автомобил „Пежо-407" , управляван от 67-годишен мъж от Козлодуй, товарен влекач „МАН" с румънски гражданин зад волана и товарен автомобил „Волво", управляван от турски гражданин, съобщиха от полицията във Враца.

Водачът на френската кола предприел прибързано изпреварване на товарния автомобил като навлиза изцяло в съседна пътна лента и се блъска челно в автовлекача. От удара лекият автомобил се завърта и блъска странично полуремаркето на турския водач. На място загива шофьорът от Козлодуй и се налага пожарникарите да режат смачканата кола, за да го извадят.

Водачите на товарните автомобили са изпробвани за употреба на алкохол и наркотични вещества с технически средства, но пробите са отрицателни. На двамата шофьори били издадени постановления пред центъра за спешна медицинска помощ в Бяла Слатина, където са дали кръв и урина за анализ.

По случая е образувано досъдебно производство по описа на районното управление в Бяла Слатина. Уведомен е и дежурен прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари