Мъж загина при нелеп инцидент с велосипед в Ценово

2
Мъжът е паднал и си е ударил главата в бордюр
Мъжът е паднал и си е ударил главата в бордюр

Мъжът е паднал и си е ударил главата в бордюр

На 20 април около 20:55 часа в село Ценово на улица "Кирил и Методий" е възникнал инцидент с велосипедист. 71-годишен мъж, управлявайки велосипед, е паднал на пътното платно вдясно, ударил си е главата в тротоарен бордюр и е загубил съзнание. Пристигналият на адреса екип на ФСМП – Бяла е констатира смъртта на мъжа.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на полицията и е извършен оглед, като не са установени данни за съприкосновение с друго превозно средство, както и данни за насилствена смърт.

Причините за настъпване на инцидента са в процес на изясняване в хода на образувано досъдебно производство по описа на РУ - Бяла.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    гост
    Хайде,хайде , нека не съдим всички по себе си.ако сте кекави и живеете ден за ден в очакване на /знаете какво/ Нашата строителна бригада повечето са възрастни . Бригадира ни идва първи с тротинетка и цял ден е по покриви и места където контролира работата и си заминава последен от обекта. А е само на 86 години и досега не съм чувал оплакване от него нито от другите.
  • 15
    1
    българин
    Уви! Вече 70 годишните, и аз съм един от тях, губим равновесие, дори когато вървим.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари