Мъж загина при катастрофа във варненско

1
Общо 57 пожара са загасени в страната през изминалото денонощие
Общо 57 пожара са загасени в страната през изминалото денонощие Снимка: Архив

Общо 57 пожара са загасени в страната през изминалото денонощие

Това съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. Екипите на пожарната са реагирали на 94 сигнала за произшествия. Извършени са 34 спасителни дейности и помощни операции, седем от които при катастрофи.

При пожарите през изминалите 24 часа е загинал един човек и един е ранен.

В 19:40 часа вчера е съобщено за катастрофа с последващ пожар в село Попович, община Бяла, област Варна. При пожара е загинал мъж на 45 години.

При пожар в къща в Стара Загора е пострадала жена на 80 години.

Общо 19 от пожарите за денонощието са с материални щети. В жилищни сгради са възникнали седем от тях. Без нанесени материални щети са 38 пожара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари