Мъж уби жестоко млада жена с кол

2
Извергът нанесъл множество удари по главата на жертвата си, установили криминалистите
Извергът нанесъл множество удари по главата на жертвата си, установили криминалистите

Извергът нанесъл множество удари по главата на жертвата си, установили криминалистите

Млад мъж от пазарджишкото село Братаница е задържан за убийство на своя съселянка. В събота около 23.30ч. бил получен сигнал за открита на улица в село Братаница жена в безпомощно състояние.

Към мястото веднага били насочени екипи на РУ-Пазарджик и „Спешна помощ”. Ченгетата установили, че жената е мъртва, предаде Блиц.

Станала ясна самоличността на жертвата – 38-годишната В.Я. от същото село.

При направения първоначален оглед по тялото са открити множество следи от насилие. За разследване на случилото се е сформиран екип от криминалисти от РУ-Пазарджик и ОДМВР, експерти, разследващ полицай, уведомена е Окръжната прокуратура в областния град.

Трупът на жената е транспортиран за аутопсия в отделение по „Съдебна медицина” при МБАЛ-Пазарджик. Задържан е 23-годишният М.Я. от село Братаница. С дървен прът младият мъж нанесъл множество удари в областта на главата на своята жертва.

По първоначални данни причината на скандала и побоя е стара междусъседска вражда. Извършителят е задържан в ареста за срок от 24 часа, а малко по-късно прокуратурата е удължила срока на ареста му със 72 часа. Работата по случая продължава, образувано е дознание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари