Мъжът, барикадирал се в "Овча купел", се затворил в себе си след смъртта на съпругата си

0
57-годишният мъж бил кротък и досега никога не е демонстрирал бурно поведение
57-годишният мъж бил кротък и досега никога не е демонстрирал бурно поведение Снимка: БГНЕС

57-годишният мъж, който се все още се е барикадирал в дома си в квартал "Овча Купел" в София, се затворил в себе си след смъртта на съпругата си през януари тази година, твърдят съседи.

Жената била инвалид (хипофизно джудже). Според комшиите той преустановил контакт с тях, а някои твърдят, че почнал често да пие повече твърд алкохол. Комшията Николай Стоянов, който живее в съседния вход, каза, че много пъти е канил 57-годишния мъж на по кафе или бира, но той рязко му отказвал с аргумента, че има пари. "Казах му ела да изпием бира, а той сопнато ми казваше "Не, аз имам пари", пише 24 часа.

Мъжът обаче бил кротък и досега никога не е демонстрирал бурно поведение. Блокът, в който се разиграва инцидента, е същият, в който преди години бе убита свекървата на съдия Нели Куцкова. Извършителите отдавна вече са в затвора.

57-годишният мъж се грижил и за две кучета, казаха негови съседи.

Припомняме ви, че снощи той вдигна на крак полиция, спецчасти и Спешна помощ, след като заплаши да застреля всички около себе си.

Сигнал за случващото се в блок 6 в кварталОвча купел“, е подаден малко след 21:00 ч. По неофициални данни са се чули изстрели, но до момента няма данни за заложници или пострадали хора. Той също не е ранен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари