Мъж пострада при трудова злополука в Бяла

0
Мъжът е настанен за лечение в болница "Канев"
Мъжът е настанен за лечение в болница "Канев"

Полицията изяснява сигнал с пострадал при трудова злополука работник

За инцидента е съобщено вчера в РУ – Бяла, в 17:25 ч., съобщиха от полицейското управление. При отиване на място във фирмата е изяснено, че пострадалият е работник на 57 г.  и работи в дружеството като „оператор вулканизиране на каучукови изделия“, като при изваждане на готови детайли от хидравлична термична преса горната плоча на пресата е паднала върху предмишницата на едната му ръка. Мъжът е откаран от екип на ЦСМП в болница "Канев" в Русе, където е настанен за оказване на медицинска помощ. На местопроизшествието е изпратена дежурна оперативна група на полицията и служители на инспекция по труда.

Извършен е оглед, случаят е документиран и се работи по изясняване на инцидента. В ход е образувано досъдебно производство по описа на РУ – Бяла, стана ясно още от съобщението на полицията. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари