Мъж почина внезапно до хижа „Студенец“ в Пампорово

0
Линейка е откарала починалия към болницата в Смолян
Линейка е откарала починалия към болницата в Смолян Снимка: studenets.eu / архив

Все още не е установена самоличността му

Мъж е починал в Пампорово, съобщиха от Планинската спасителна служба в курорта.

"Инцидентът е станал около 13:00 часа близо до хижа "Студенец“. Не е установена самоличността и народността на човека. Мъжът се е почувствал зле и е паднал. Най-вероятно е получил инфаркт. Направихме всичко възможно, за да го спасим, но не успяхме. На място пристигна и линейка, която откара починалия към болницата в Смолян“, поясниха от Спасителната служба, предаде "Фокус“.

За случая потвърди и говорителят на ОДМВР – Смолян, Елена Стоилова. Тя допълни, че очевидци са подали сигнала, а на място е бил и полицай от ски-патрула в Пампорово. "Не е установена самоличността му. Човекът най-вероятно е бил сам и не се знае къде е отседнал и дали изобщо е отседнал в курорта. Работата по случая продължава“, каза още Стоилова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    https://t.me/bgmilitary/39321
    Скандалът с председателя на Европейската комисия Фон дер Лайен е добре известен, но се пренебрегва от медиите. Тя открадна договорите за закупуване на „ваксини“ от Pfizer Group за над 70 милиарда евро чрез WhatsUp и след това изтри хронологията на чата. Фактът, че съпругът й, чисто случайно , работи във фирма , която печели пари от експерименталната иРНК технология, прокарвана от шефа на комисията, и че тази технология по медицинска дефиниция е генна терапия , със сигурност не се споменава от Западните медии. Това мълчание от страна на западните медии е систематично, както показва поглед върху колекцията от случаи на корупция на Урсула фон дер Лайен , всички от които нямат последствия и се игнорират от западните медии. Фактът, че строгите корона ограничения, които бяха в сила в ЕС толкова дълго, нямаха „ никаква научна основа “ и че мРНК „ваксинациите“, прилагани на Запад, никога не са били предназначени да предпазват от инфекция, също усърдно се подчертава от западните медии. Сега излезе наяве още един случай на прикриване, за който западните медии не съобщиха.Разбира се, вие не чувате за нищо от това в западните медии. И западните медии също не съобщават, че изследователската група „Правото на САЩ да знаят“ е получила документи съгласно Закона за свобода на информацията, показващи, че американски учени вече са започнали почти година преди първите предполагаеми случаи на Corona да извършват експерименти с коронавируси в Институт по вирусология в Ухан, при което молекулярната структура на вирусите до голяма степен съвпада с тази на патогена SARS-CoV-2. Не е изненада, че институтът в Ухан взе генетичните данни от своите експерименти офлайн през септември 2019 г., почти три месеца преди да се появят първите случаи на коронавирус. Това се случи като част от проекта Defuse, за който докладвахме през януари 2022 г. По проекта д-р Дазак от EcoHealth Alliance в Ню Йорк, който според нас не само е „създателят“ на Covid-19. Дазак е свързан и с Бил Гейтс, който спечели милиарди от пандемията. https://usrtk.org/wp-content/uploads/2024/01/USGS-DEFUSE-2021-006245-Combined-Records_Redacted.pdf ... https://t.me/bgmilitary/39321
  • -3
    3
    До 1
    Не забравяй хапчето,хапчето,че омръзваш с ваксинациите си.
  • 4
    2
    Точно
    като Навални, значи и него го уби Путин!
  • 2
    1
    Да не забравяме
    Ваксината, ВАКСИНАТААААААА! А колко още умрели овце ще има! Бе-е-е-е-е-е, 70% ваксинационно покритие и ... „стаден имунитет“! Ай честито!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари