Мъж почина след масов бой в Лом

0
Започнаха да ни бият с бухалки и тръби, разказва баща му
Започнаха да ни бият с бухалки и тръби, разказва баща му Видео: NOVA

Четирима души са задържани

Напрежение в Лом след масов бой между две фамилии. Вследствие на побоя 47-годишен мъж е починал. Близки, роднини и приятели, както и жители на квартала, в който се е разиграло случилото се, излязоха на протест като затвориха за часове пътя Лом - Монтана.

Боят е станал през нощта на понеделник срещу вторник в дома на семейството на Иван Шанков от ломския квартал „Младеново“. „Започнаха да ни бият с бухалки и тръби. Налагаха и мен, и сина ми”, разказа той, предава NOVA.

Бутнаха портата, влязоха в двора и ме удариха. Цялата съм синя. Започнаха да бият мъжа ми”, каза Георгица Борисова – съпруга на починалия.

47-годишният Горан е откаран в болницата, където по-късно е починал. Според потърпевшото семейство конфликтът между двете фамилии е възникнал дни преди това в местна дискотека.

След побоя са задържани четирима души. Хората на протеста обаче искат да бъдат всички участници, дошли и пребили семейството.

Областният управител на Монтана Валери Димитров, който дойде при протестиращите, обеща да съдейства за засилено полицейско присъствие в Лом.

Също така ще изисквам от органите на МВР пълно изясняване на случая и срещу всички онези, които имат някаква съпричастност към случая, да бъдат предприети мерки”, заяви той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    88
    Характеристика на етноса
  • 3
    1
    Гошо куче лошо
    Маймунска държава! Били дошли с бухалки и тръби. Само факли не е имало. Що за примитивни индивиди.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари