Мъж открадна кола, след два дни я върна с пълен резервоар

1
Крадецът решил да се повози с колата
Крадецът решил да се повози с колата Снимка: © УВД Брестского облисполкома РБ

Крадецът решил да се повози с колата

Младеж от Беларус се превръща в интернет сензация, след като бе заловен за извършено престъпление, което все пак завършва с добро дело. Младият мъж бе хванат от местната полиция, след като през изминалата седмица е откраднал Audi 100 от паркинг на гара в Беларус. Момчето видяло, че ключовете на колата са вътре и импровизирано отворило вратите, за да запали необезпокоявано, разказва Факти.бг.

Междувременно, собственикът, който работел наблизо забелязал, че колата му липсва и подал сигнал в полицията, които започнали разследване. Едва 48 часа след това, колата била открита наблизо, където 23-годишният младеж я оставил, след като се повозил в рамките на предния ден.

Най-интересното в случая е, че след като младежът се повозил, той решил, че ще бъде добър самарянин и въпреки, че е откраднал колата, ще свърши добре дело. Именно за това решил да спре на близка бензиностанции и да напълни резервоара с гориво, връщайки откраднатата кола с пълен резервоар. За негово съжаление, обаче, това не помогнало и полицаите все пак са повдигнали обвинения за кражба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари