Мъж открадна дамска чанта от църква

0
Защо полицията отказва да издири извършителя на престъпното деяние?
Защо полицията отказва да издири извършителя на престъпното деяние? Видео: NOVA

Защо полицията отказва да издири извършителя на престъпното деяние?

Мъж отмъкна чанта с пари, лични документи и банкови карти от столична църква. Кражбата е заснета от камерите в храма и се случва преди литургията на Велики четвъртък. Крадецът се възползва от краткото време, през което потърпевшата се отделя от чантата си, за да поздрави свои познати. От настоятелството на храма незабавно подават сигнал за кражбата, но до момента полицията не е започнало издирване на извършителя.

Разказах в социалните мрежи историята на потърпевшата. Очевидно това е поредният пример, че трябва да има публичност, за да се обърне внимание. Жената е говорила с отеца. Разбрали са, че има видеозапис, но полицаите не искали да го вземат. Във вторник занесла записа в районното, но оттам ѝ казват, че още не е назначено разследване. Кога нашите служители на реда ще имат желание да се задействат?”, попита в ефира на „Здравей, България” по NOVA влогърът Любомир Жечев.

Храмът е място за молитва, но не така мислят недоброжелателни хора. Има запис, на който се вижда как мъжът влиза в храма, насочва се към иконите и след това дебне, за да вземе чантата на жената”, обясни отец Васил от църква „Св. София”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари