Мъж отиде до аптеката с автомобила си по пешеходната улица "Александровска" в Русе

8

Възмутени русенци постнаха нарушителя в социалните мрежи

"На ул. Александровска в гр. Русе, пред денонощната аптека... Човекът чака ред за аптеката, но защо в пешеходната зона с колата...?"

Това пише във фейсбук Ивана Иванова, успяла да заснеме нарушителя. Мъжът спокойно си шофирал по пешеходната зона в центъра на Русе, втрещявайки пешеходците и живущите в района. От фотосите се вижда, че непосредствено до него има малко дете на колело. За щастие няма пострадали от безпардонната проява на мъжа. 

Коментиращите се чудят защо от КАТ не са предприели мерки, след като има камери на всички възлови кръстовища в града и вероятно са засекли нарушителя. 

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    48
    Очевидно дърт до 47
    Върна ме в 90-те. Точно за пикаене до дърво на излизане от някогашния Норд двама цивилни ми размахваха служебни карти, че щели да ми правят акт. Ама то младост, пиянска му история, на единия чак му изхрющя ченето. Другия избяга. Мина давност. Ех, спомени. Луди времена бяха.
  • 3
    47
    Анархист
    Има закон /или наредба някаква/, че не можеш да пикаеш до дърво. Или да акаш. Обаче, в Русе няма нито една обществена тоалетна. И тук настъпва смут. Срам, не срам, нямаш левче в джоба си, че да влезеш в тоалетната на заведение. Или часовете са такива, че заведенията са затворили. Имаш 2 км път да се прибереш до домашната си тоалетна, но физиологията на човешкото тяло понякога е в особено заядливо настроение. И ето ти дилема като по Шекспир. Да спазиш ли закона или ....? Не бързайте. Визуализирайте.
  • 0
    46
    Гост
    Анархистите, плюещи закони, че били прекалено недисциплинирани да ги спазват, вечно са на принципа "който оцелее" . Сори, миченца, ама социалното общество не е на този принцип. Така се живее в джунглата. Заминавайте натам, като не искате да спазвате закони.
  • 0
    45
    Законите са странно нещо
    Та, просто трябва да изчакаме естествения ход на нещата. Тия, с капаците, със следването на малоумни закони все някога ще изпукат. То няма как да живееш вечно. И нещата ще си дойдат по местата.
  • 3
    44
    Законите са странно нещо
    Някога имаше закон да не се разказват вицове по партийна линия, пък не дай Боже за бай Тошо. Някога е имало закон да не се носят дънки. И къси поли. Дори е имало закон на тия с късите поли, да ги бележат с печат по краката и да ги наричат "зози". Някога имаше закон да не се посещава църква по Великден - аз съм един от пострадалите ученици. Имаше закон да не се слуша западна музика. Нелегално се внасяше от моряци и тираджии на касетки - ама се слушаше тихичко, че иначе следва трудов лагер. Закон имаше да не притежаваш долари. Колко народ изгни по затворите само защото искаше да купи "тоблерон" на детето си от кореком. Изобщо, когато един закон е нелеп, за чий трябва да го спазваш?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари