Мъж ограбва четири пъти онкологична болница в София, МВР нехае

0
Директорът на лечебното заведение качи „кратък филм” от набезите на "юнака"
Директорът на лечебното заведение качи „кратък филм” от набезите на "юнака"

Директорът на лечебното заведение качи „кратък филм” от набезите на "юнака"

През последната година УСБАЛО четири пъти се е оказала обект на обири. Това съобщи във Facebook директорът на лечебното заведение д-р Стефан Константинов.

Щетите не са големи, но неприятни – разбити брави, повредена дограма и каси на врати, откраднати таблет, дребни суми и лични вещи на персонала. Особено лошо е, че се случва в болница. Този юнак и компанията му едва ли си дават сметка как с действията си могат да застрашат лечението на десетки наши пациенти, а дори да го правят – вероятно не е тема, която ги вълнува”, пише той в социалната мрежа.

Д-р Константинов обяснява, че охраняващата фирма не е показала „особена ефективност”, а от полицията след прилежните регистрации „няма обратна връзка за развитие”.

Затова ви представям кратък филм от изпълненията на господин крадец. Може пък някой да го познае. Ще му направи добро, ако го издаде. Че вниманието, което ни отделя, може да му изиграе лоша шега - в онкологична болница ровенето в лаборатории и центрове за лъчелечение далеч не е безопасно за собственото му здраве начинание”, завършва директорът на УСБАЛО.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    И все пак ...
    Крадецът, ако полицията не го хване, дано рака да го хване!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари