Мъж, обявен за издирване, продължава да споделя неща във "Фейсбук"

0

Акаунтът на изчезналия Чарли Карвър в социалната мрежа продължава да споделя статуси, предаде "Вашингтън Поуст", пише 24 часа.

Чарли Карвър и Кейла Браун току що са се преместили в Южна Каролина. Изчезналата двойка е била ентусиазирана да покаже новия си живот на семейна приятелка, като са я поканили на вечеря. Охранителни камери показват как Карвър си тръгва от работа, но така и не стига до вечеря. Нито пък Кейла. Родителите на изчезналата двойка също не са чули нищо от тогава, въпреки че по принцип са се чували всеки ден.

"Изчезнаха така, както изчезват капчици вода от нагорещен тиган. Нито са се свързвали с нас, нито със своите приятели", сподели майката на Кейла, Боби Нюсъм. Когато те са се опитали да се свържат с изчезналата двойка, телефоните им са били изключени.

Вратата на къщата им е била отключена, а предписаните лекарства на Кейла са били все още там, заедно с контактните лещи и очилата и. Домашният им любимец, померанът Ромео е бил оставен без вода и храна, скитащ се из къщата.

"Това куче беше нейното бебенце. Никога не би го оставила по този начин", добавя майката на изчезналата.

Историята става все по-странна, когато няколко дни след изчезването им, в профила на Чарли във "Фейсбук" се появява статус, че той и Кейла са се оженили. Седмица по-късно, се появява и съобщение, че те са наред, но малко по-късно то е изтрито. Това учудва семейството на Карвър- по техни думи, той не е бил активен потребител в социалната мрежа. От личния му профил продължават да се споделят снимки и статуси и до днес.

Два месеца по-късно, полицията все още няма идея какво се е случило с тях.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари