Мъж нападна спешни медици в Дупница

0
Той е задържан в полицейския арест
Той е задържан в полицейския арест Снимка: БТА

Той е задържан в полицейския арест

Мъж на 36 години е задържан в полицейския арест в Дупница заради агресия към медици, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВРКюстендил. Мъжът, жител на село Бистрица, община Дупница, е арестуван за непристойни прояви и хулиганско поведение, предаде БТА.

Той се е държал грубо с екип на Центъра за спешната медицинска помощ в Дупница, проявил е физическа и вербална агресия към тях, нанесъл удар в лицето на водача на линейката, допълниха от Областната дирекция на МВР в Кюстендил.

Инцидентът е станал в събота, а причината е било недоволство от негова страна по отношение на обслужването, казаха за БТА от полицията.

По случая е образувано бързо полицейско производство в Районното управление в Дупница, уведомен е и дежурен прокурор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Габи
    Сега ще му определят някаква смешно малка глоба, която той никога няма да плати и ще го пуснат. Трябва да има статистика на такива бабаити и в бъдеще да им бъде отказвана спешна помощ. Да бъде лекуван само срещу солидно заплащане.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари