Мъж нападна служители на почистваща фирма в Русе

3
Мъжът дърпал дрехите на уличните чистачи, псувал, замерял ги с метли и лопати
Мъжът дърпал дрехите на уличните чистачи, псувал, замерял ги с метли и лопати

Мъжът дърпал дрехите на уличните чистачи, псувал, замерял ги с метли и лопати

На 15 март около 11:00 часа, чрез ЕЕН 112, в полицията е получен сигнал, че мъж във видимо неадекватно състояние крещи, обижда, псува и хвърля предмети по лица на улица "Дондуков Корсаков" в Русе. Изпратените на място полицаи от Първо РУ са установили там служители на фирма, отговаряща за почистването на улиците, които обяснили, че въпросният мъж /28 г. от Русе/ е извършил хулигански действия спрямо тях.

Те разказали, че без да са го провокирали по някакъв начин той започнал да отправя нецензурни реплики и псувни, дърпал ги за дрехите, хвърлял предоставените им за служебно ползване метли и лопати, опитвайки се да ги уцели с тях, като на тези действия свидетели станали и случайни минувачи, които били силно възмутени от видяното.

28-годишният мъж е бил задържан и отведен в Първо РУ. Сигналът е документиран в районното и е започнато бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Гост
    Като ги е видял да симулират дейност през работно време какво да ги прави. Това им е масова практика . Само се водят на работа и получават заплати
  • 3
    1
    Иванова
    Нека се издаде забрана за изхвърляне на торби, чанти, чували извън контейнерите за битова смет! Масова практика е дори при празни съдове за сметоизвозване. Ако се помисли за санкциониране на вскиз дръзнал да си остави чантичката до контейнера, а не вътре в него ви гарантирам, че ще има положителен резултат! Като градска среда на някой индийски град са заприличали някой квартали. Многократно, лично съм правила оборка около блока, но честно вече ми писна , при положение, че един фас не съм изхвърлил така безогледно да чистя боклуци на не малка част от деградирали то ни общество!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари