18 милиона лева ще струва почистването на улиците в Русе

0
През тази година изтича двугодишният ангажимент на фирмата за поддържане на чистотата, в това число снегопочистване и зимно поддържане на улици
През тази година изтича двугодишният ангажимент на фирмата за поддържане на чистотата, в това число снегопочистване и зимно поддържане на улици Видео: КИС 13

Русе / Над 18 милиона лева за 5 години ще струва почистването на улици, тротоарни площи и други територии за обществено ползване в Русе.

Дейностите включват и квартал "Селеметя" и ДЗС-то. Фирмата-изпълнител на поръчката ще трябва още да поддържа проводимостта на дъждоприемните шахти, разположени по уличните платна, площадите и подлезите в града и кварталите "Средна кула" и Долапите", както и да извършва на мониторинг за необходимостта от почистване на улични канавки и афиши и ако се налага да уведомява Общината.

Предстои оглед на документацията и оценка, след което ще се премине към отваряне на ценовата оферта. Припомняме, че през тази година изтича двугодишният ангажимент на фирмата за поддържане на чистотата, в това число снегопочистване и зимно поддържане на улици. Фирмата е ангажирана през първите 6 месеца на тази година да се грижи и за поддържане на проводимостта на дъждоприемните шахти, разположени по уличните платна, площадите и подлезите на гр. Русе и в кварталите "Средна кула" и "Долапите" срещу 45 000 лв.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари