Мъж нападна полицай на булевард "Липник"

1
Бабаитът влязъл в пререкания с органите на реда, като отправил обидни думи и закани към тях, а след това ударил в гърдите на единия от униформените
Бабаитът влязъл в пререкания с органите на реда, като отправил обидни думи и закани към тях, а след това ударил в гърдите на единия от униформените Снимка: БГНЕС / Архив

Бързо производство за хулиганство е образувано срещу 54-годишен мъж, нападнал полицейски служител.

На 30 юни около 17:40 часа на бул. Липник в Русе, до №133, при извършване на пътен контрол, екип от сектор „Пътна полиция“ - Русе е спрял лек автомобил „Пежо – Партнер“ с русенска регистрация, който се движел по булеварда без включени задължителни къси или дневни светлини.

В хода на последвалата проверка на водачката, 31-годишна жена, пътникът на предната дясна седалка в автомобила – мъж на 54 години, влязъл в пререкания със служителите, като отправил обидни думи и закани към тях, а освен това нанесъл удар с ръце в областта на гърдите на единия от униформените.

Случаят е документиран от разследващ полицай и срещу 54-годишния е образувано бързо производство по описа на Второ РУ, с оглед извършено престъпление по чл. чл.325, ал.2, вр. ал.1 от НК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари