Мъж изсипа на енергото 22 килограма жълти стотинки за сметката си

0
Мъж изсипа на енергото 22 килограма жълти стотинки за сметката си

Мъж от Видин плати сметката си за ток на стойност от 150 лева с жълти стотинки. По този начин той изрази несъгласието си със завишената му, според него, сметка за ток за последния месец, съобщава Нова телевизия.

Даниел Цветанов занесе две торби монети с общо тегло 22 килограма на касите на електроразпределителното дружество във Видин. Той започнал да събира монети по една, две и пет стотинки в началото на месеца, когато пристигнала последната му фактура за ток на стойност 250 лева. Тя била със 100 лева повече, отколкото плащал предходните зимни месеци. Според Даниел сметката е нереално висока и не отговаря на потреблението му на електричество.

Правя го от гледна точка на това, че съм възмутен от бездействието на много хора. Главно на управляващите, които са главната причина и разрешават на монополите да ни ограбват и крадат от нас”, обясни Даниел Цветанов.

Това не е първият подобен случай. Преди време 46-годишният Хасан Мехмед от село Белодол плати сметката си за ток с монети от 1 и 2 стотинки. Той протестираше срещу по-ниското от нормалното захранване.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Тате, защо Земята се върти?
- Как така се върти, бе! Да не си ми изпил ракията?

Харесай Дунавмост във Фейсбук