Мъж "изгоря" при опит да продаде марихуана край търговски комплекс в Русе

1
По случая е образувано бързо производство
По случая е образувано бързо производство

По случая е образувано бързо производство

На 31.03.2024 г. в град Русе, пред входа на подземния паркинг на търговски комплекс, полицейски служител забелязал лице, известно на полицията, като Р.А. на 39 години, да се оглежда съмнително пред паркинга. Спрял пред него с автомобила и след като го видял, гражданина хвърлил на земята пакетче, съдържащо суха тревна маса и електронна везна. Опитал се да избяга, но бил задържан полицейския служител до идване на полицейски екип от Първо РУ - Русе.

При тестване с нарко полеви тест "Canabus test" веществото е реагирало на марихуана. Близо до мястото било установено и друг 38-годишен гражданин, който заявил, че имал уговорка с Р.А., да се срещнат, за да си закупи 1 грам марихуана. По случая е образувано бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    До 5
    Явно някой не е схванал за какво иде реч. Иди да се разсееш с нещо друго...
  • 1
    5
    До 2
    Гатанките винаги са провокирали досетливост и остроумие,но при теб.....
  • 9
    4
    хахаха браво
    Разбихте мафията.
  • 8
    3
    селянин
    Абе проблема е за който продава, пък аз дали съм там да купувам или не е друга работа. Според мен полицая също може да спрял за да си купи.
  • 7
    2
    няма значение
    Гатанка към всеки, който желае да даде адекватен отговор: От полицията казват, че употребата на марихуана не е забранена(примерно вкъщи ако човек иска да разпусне). Но пък ако тръгнеш да си купуваш марихуана дори смешно количество за лична употреба те хващат и осъждат. А в същото време алтернатива няма. Що е то?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари