Мъж издъхна след като спаси сина си от удавяне

1
Инцидентът станал в ранния следобед днес на плаж край Варна
Инцидентът станал в ранния следобед днес на плаж край Варна

Инцидентът станал в ранния следобед днес на плаж край Варна

Софиянец на 50 г. издъхна на плажа в местността Паша дере край Варна след борба с огромните вълни, предава Труд. Инцидентът станал в ранния следобед днес, съобщиха от полицията. Мъжът влязъл да се къпе със сина си. Момчето започнало да се дави. Бащата успял да го спаси, след което изпаднал в несвяст. На пясъка му било направено изкуствено дишане, но всички усилия се оказали напразни. Към момента не е ясно дали причината за смъртта е удавяне или човекът е получил инфаркт. Това ще установи съдебно-медицинската експертиза, а по случая е образувано досъдебно производство.

Плажът на Паша дере е неохраняем и се слави с чистотата на морето, но е открит и при силен вятър се вдигат високи вълни. От няколко дни морето е опасно и по вишките на градските ивици се вее червен флаг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари