Бургазлия почина от натравяне с алкохол

0
Мъжът не е спирал да пие от 24 декември
Мъжът не е спирал да пие от 24 декември

Мъжът не е спирал да пие от 24 декември

49-годишен мъж е открит мъртъв в жилището си в бургаския кв.“Сарафово“ преди минути, съобщи Флагман.бг, цитирайки свой източник.

Причината за смъртта е нелепа – натравяне с алкохол. Според свидетелски показания мъжът не е спирал да пие от 24-ти декември. Всяка вечер, без почивка, той приемал голямо количество твърд концентрат.

На Нова година получил първите признаци, че организмът му не може да поеме повече алкохол, но той така и не се спрял. Продължил с пиячката и на 1-ви, и на 2-ри – понякога с компания, друг път сам, за да се стигне до фаталния завършек.

Предполага се, че е починал снощи, а в жилището му е открита полуизпита бутилка с водка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    10
    до 8 и 9
    Нямате ли за какво да спорите. Алкохолизмът е психическа зависимост от алкохол. Ако щом речеш можеш да издържиш седмица без алкохол, значи не си алкохолик.
  • 3
    9
    до 3
    Няма как да е алкохолик. Алкохолиците след 50 ... 100 .. грама ракия и са в предкома. Явно има способност да изхвърля бързо от тялото си ацетилалдехидите в които се превръща алкохола. Ама съвета ми е да не играе на това тото, че може в един момент да не познае числата.
  • 1
    8
    Хайде, хайде
    Алкохолик може да си и без да близваш и боза. Психиатър ми го обяснява - там нещо на клетъчно ниво. Ако не си предразположен към алкохолизъм, обичайно е наследствено, може да си пиянстваш колкото си искаш.
  • 0
    7
    Мнение
    Този човек е преминал всякакви граници и строшил всякакви рекорди ... да почива в мир :(
  • -1
    6
    Да не забравяме
    Единствени те рушлямски жертви в България при "освобождението" от "фашизма", който го няма през 1945-та година са 90 окупатори, натровили се с метилов спирт, убили човека, който е опитал да ги спре! РУК за Ръша! Слава Украiине!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари