Мъж инсценира собственото си убийство пред камерите на Google Street View

0
Мъж инсценира собственото си убийство пред камерите на Google Street View

Британец трябваше да се извини след като инсценира собственото си убийство пред камерите на Google Street View и бе посетен от полицията в Единбург, пише Би Би Си.

На кадъра, заснет от Google се вижда как 56-годишният Дан Томпсън, който е собственик на малък гараж, лежи на пътя, докато 31-годишният Гари Кър се е надвесил над него с брадва в ръка.

Механикът и колегата му инсценирали убийството, за да се пошегуват с минаващата покрай сервиза им кола на Google, която заснемала улицата.

Шегата им обаче породила безпокойство у загрижен интернет потребител, който щом видял снимката с просната на земята жертва и убиецът й, незабавно позвънил в полицията.

Снимката на този инцидент е направена през 2012 г., но сигналът идва чак сега.

Собственикът на сервиза Дан, който изиграл ролята на трупа, обясни, че щом видели автомобила с огромната камера на тавана, решили да направят нещо щуро.

"Съвсем случайно видях колата на Google да идва и имах само няколко минути да реагирам. Втурнах се в гаража и с колегата ми наредихме сцената на убийство, разказва механикът пред Би Би Си.

„Бяхме забравили за случката докато полицията не дойде в гаража година по-късно и искаше да ни разпита за убийството. Тогава трябваше да се извиним, че сме загубили времето на органите на реда“, обяснява 56-годишният майтапчия и добавя: „Добре, че и те решиха, че е смешно.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари