Мъж и жена са зверски заклани в Пазарджик

1

Мъж и жена са зверски заклани в къщата им на ул. „Дунав“ в Пазарджик тази вечер. Убийството е станало около 21.30ч.

Трупът на мъжа е проснат на тротоара пред къщата му, а край него се търкаля ножът, с който многократно е бил промушен. Случайно минаващи по улицата хора го видели и сигнализирали в полицията.

Жената е убита в стая на къщата, докато е гледала телевизия. Очевидци твърдят, че тя буквално е била разпорена, а ножът с който е убита, стърчал от шията й.

Имената на убитите са Асен и Василка. Те са по над 70 години, разказаха техни съседи, предаде „24часа“.

Не е ясно дали извършителят на двойното убийство е един, или са няколко, т.к. няма очевидци на касапницата. Предполага се, че преди да бъде убит мъжът е влачен, или е бягал, преди да падне на тротоара.

Периметърът около мястото на двойното убийство е блокиран от полиция и телата на жертвите още не са вдигнати. Все още няма версии как и защо се е стигнало до жестокото клане. Установено е, че къщата на съседите, която е долепена до дома на убитите, е била обърната наопаки от неканени гости. Нейната стопанка обаче не е била в дома си. Поради това се проверява и вероятноста убийството на мъжа и жената да е с цел грабеж. Убитите Асен и Василка са живеели сами в къщата си, след като синовете им заминали на работа във Финландия, където се намират и в момента.

Очаквайте подробности!

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари