Мъж е задържан за закана за убийство

0
Потърпевшата е 42 годишна жена
Потърпевшата е 42 годишна жена

Потърпевшата е 42 годишна жена

Районна прокуратура - Стара Загора привлече като обвиняем И.П., на 33 г., за това, че на 26.02.2024 година в град Стара Загора се заканил с убийство спрямо 42-годишна жена и това заканване би могло да възбуди основателен страх за осъществяването му - престъпление по чл. 144, ал. 3 вр. ал. 1 от Наказателния кодекс, съобщават от прокуратурата.

И.П. и 42-годишната жена се запознали в социална мрежа. На 26.02.2024 година се срещнали в град Стара Загора, където употребили алкохол. И.П. започнал да отправя към жената обиди и се заканил с убийство. Нанесъл ѝ удари в областта на устата и брадата.

По искане на Районна прокуратура - Стара Загора съдът е взел мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо И.П. Той е бил осъждан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари