Мъж е в реанимация след гавра в производствен цех в Ямбол

8
31-годишният служител на производственото предприятие може да остане инвалид
31-годишният служител на производственото предприятие може да остане инвалид Видео: NOVA

31-годишният служител на производственото предприятие може да остане инвалид

Шокираща жестокост в производствено предприятие. 31-годишен мъж е в реанимация в областната болница в Ямбол след брутална гавра в производството на компанията „Язаки” в града.

„Възмутени сме. Не знам как може да стане такова нещо? И то е направено от хора. Много вулгарно и много грубо е бутал пистолет от компресор със сгъстен въздух в ануса на брат ми”, разказа близнака на пострадалия в ефира на „Здравей, България” по NOVA.

„Синът ми не е конфликтен. Винаги търси консенсус. Не знам как се е стигнало до този конфликт. Синът ми е в много тежко състояние”, твърди бащата на младия мъж.

„Състоянието на младия мъж, на когото беше направена по спешност операция се стабилизира. Но пациентът все още е в реанимация с опасност за живота. Нараняванията, които е получил могат да оставят трайни увреждания, подчерта зам.-директорът на болницата в Ямбол доктор Валентин Вълчев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    Цска от Ловеч
    Хубава работа - ама циганска и защо ни занимавате с личните проблеми на циганетата от ЯмбУл?
  • 9
    6
    Русенец
    В Ямбол е пълно с цигани и в съседния Сливен е така - ромски територии! 100 % процента извършителя и потърпевшия са ЦИГАНИ !!!! В Язаки работят основно такива!
  • 6
    5
    Ivo
    Точно така,заминаваме всички за Ямбол ,и заставаме на центъра,пред Общината,ямболски пьрвобитни хора,прости и неграмотни,боклуци!
  • 13
    4
    Предложение
    До всички българи,искаме да видим лицето на извършителя по телевизията и да идем в Ямбол 100 000 души да чакаме пред съдебната палата.
  • 9
    3
    Не е първи случай
    За срам и позор имаше няколко такива случая през 80-те години в редовете на БНА или Българската Народна Армия.Тежки бяха пораженията върху пострадалите млади момчета и след лечение бяха пенсионирани като военноинвалиди,млади и здрави хора са влезли,инвалиди излязоха от армията.За тези случаи се говореше под масата.Обикновенно ставаха такива гадости поради невъзможноста на офицери и старшини да въдворят ред сред определени военослужещи от различни етноси.Имаше издевателства и извращения в БНА и на командването изобщо не му пукаше е истината.И се скриваха много гадости във войската,а командири и началници се чудеха от къде да я подхванат и какво да обясняват.Някой от тях си бяха откровенни тапири от "долната земя" или " полето и гората".Тоя който я е свршил тази гавра и работа трябва да лежи в затвор до живот.Нечувана гадост и повръщеня е това.Само болен мозък на дриопитек може да измисли такова безчовечие.Много е близко тоя болен мозък до приматите канибали.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари