Мая Нешкова откри празниците на Ветово

0

На 01.09.2017 г. от 19:30 ч. на площада в гр. Ветово с концерт на Мая Нешкова беше даден старт на честванията по повод Празниците на Ветово.

На официалното откриване присъстваха д-р Андриан Райков, народен представител от 19-ти МИР – Русе и г-н Валентин Колев, заместник областен управител на област Русе. Г-н Колев приветства жителите и гостите на града и им пожела да бъдат здрави и изпълнени с енергия, така че активно да участват в развитието на общината, превръщайки я в още по-добро място за живот.

Заместник областният управител връчи поздравителен адрес на кмета на община Ветово г-н Георги Георгиев от името на областния управител на област Русе г-н Галин Григоров, в който се казва:

„...Усилията и усърдието на ръководството на общината, на администрацията и на всички граждани да запазите ценното от миналото, да го обогатявате и развивате, заслужават уважение!

С амбиция и приемственост, продължавайте да съхранявате традициите и историята си, предавайте ги с любов на бъдещото поколение и градете авторитета на родния си край. Заедно работете за по-доброто бъдеще на това кътче от Дунавската равнина, чиято история датира от дълбока древност!...”

Празниците на град Ветово през 2017 г. се отбелязват от 1 до 3 септември, като дните са съпътствани от редица прояви, включващи концерти на открито, изложба на екзотични птици, народни борби и множество други изяви.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари