Мая Манолова: Връщане на ГЕРБ ще е тежък удар срещу хората от площадите през 2020

1
Нинова да каже с подкрепата на ГЕРБ и ДПС ли ще прави правителство, коментира тя
Нинова да каже с подкрепата на ГЕРБ и ДПС ли ще прави правителство, коментира тя Снимка: Facebook

Нинова да каже с подкрепата на ГЕРБ и ДПС ли ще прави правителство, коментира тя

"Тези, които казват, че искат да съставят правителство с третия мандат - ДБ, Български възход, БСП трябва да излязат и да признаят, че за него трябва подкрепа от ГЕРБ и от ДПС. Връщане на ГЕРБ във властта ще е тежък удар срещу хората от площадите през 2020-та година. И партиите, които твърдят, че са част от промяната ще понесат щета - и за ДБ, ако се прегърнат с ГЕРБ, и за БСП, ако забравят битката, която са водили във времето".

Това заяви лидерът на "Изправи се, България" Мая Манолова в Денят започва с Георги Любенов, предадоха от пресцентъра на партията.

Тя посъветва ДБ и БСП да не приемат такава подкрепа от ГЕРБ и от ДПС, защото това ще означава марионетно правителство с тяхно участие." - заключи Манолова.

"Докато БСП е пета сила, може само да е присъдружна на някоя от останалите партии. А има нужда от ляво управление, силна левица, която да сложи юзди на монополите, да сложи на място корпорациите и да повиши доходите."

Така коментира лидерът на Изправи се България нуждата от силно ляво обединение. Според нея БСП под ръководството на Нинова е загубила достоверност като партия на мира, на солидарността и справедливостта, а лявото обединение ще се случи с или без БСП, защото обикновените хора, пенсионерите, работещите, имат нужда от силна лява партия, защото в момента парламентът дори не намери време да приеме текст в КСО, според който минималната заплата да е равна на половината от средната, а повишението на минималната заплата не става след предложение от Народното събрание, а благодарение на служебното правителство.

Манолова заяви, че се работи усилено за обединението на автентичната левица и следващата среща, където ще обсъдят и секторните политики на левицата ще се проведе на 19 януари в Пловдив с участието както на хора с утвърдени биографии, така и на млади хора с доказани позиции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    1
    11g
    23g 11g ooxx la bi
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари