Мая Манолова: Лов на вещици няма да има, но партийните калинки си ги вземете с вас

1
Къде е Борисов, защо се крие?
Къде е Борисов, защо се крие? Снимка: Flashnews

Лов на вещици няма да има, но партийните калинки си ги вземете с вас.

"Днес България вече е друга, независимо дали ще има ново правителство, или ще има служебно такова, и нови избори, ние сме готови. България се изправи и показа вратата на мутрите. Промяната е необратима, защото е в душите на хората. Тя не се влияе от някакви процедури. Днес започваме с една много важна стъпка - връщаме достойнството на Народното събрание. Връщаме парламентът в неговия исторически дом, здравите кръвни тела на парламентаризма, журналистите и свободата на словото ще могат вече свободно да се движат в Народното събрание. В цялата си история никой партиен лидер не си е позволявал да превръща Народното събрание в посмешище, както си го позволи лидерът на управляващата през последните години партия ГЕРБ.

Разбира се, очаквано е и е видимо, че той отново отсъства. Борисов не е тук дори, когато внася оставката на своето правителство. Къде ви е лидерът? Защо се крие?", каза Манолова.

"Парламентът е най-важната институция на България. Без да функционира нормално парламентът, няма демокрация. Тук трябва да е храмът на истината, храмът на словото и на закона. Тук трябва да бъде и ще бъде, защото всичко това е народът. Да живее народът на България", каза още Манолова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Май е такъв един месец, в който да идеш на плаж е още рано, а да започнеш диета е вече късно...

Харесай Дунавмост във Фейсбук