Матю Пери: Искам да ме запомнят не с „Приятели“, а с това, че съм помагал на хората

3
Официалната причина за смъртта на актьора все още не е установена
Официалната причина за смъртта на актьора все още не е установена Снимка: Instagram

Официалната причина за смъртта на актьора все още не е установена

Тялото на американския актьор Матю Пери не е престояло дълго във водата, преди да бъде открит мъртъв в джакузито в дома му в събота, съобщи ДПА, позовавайки се на полицейски източници в Лос Анджелис.

Това означава, че 54-годишната звезда от сериала „Приятели“, който е бил сам, когато е починал в дома си в квартала "Пасифик палисейдс" на Лос Анджелис, не е престоял дълго във водата, преди първите спасители са стигнат до мястото на инцидента, както съобщи сайтът Ти Ем Зи.

Асистентът на Пери, когото той бил изпратил по задачи, след като играл пикълбол по-рано същия ден, пристигнал в резиденцията вечерта и го намерил безчувствен. Официалната причина за смъртта все още не е установена.

Въпреки че токсикологичният доклад ще бъде готов чак след шест седмици, в жилището на петкратно номинирания за „Еми“ актьор, който откровено разказваше за злоупотребата си с алкохол и наркотици, не са открити забранени вещества.

Властите са открили антидепресанти и лекарства против тревожност, както и медикамент за хронична обструктивна белодробна болест, която засяга дишането. Намерени са също така лепенки и дъвки „Никорет“, което предполага, че Пери, който е бил дългогодишен пушач, се е опитвал да откаже цигарите.

В неделя съдебният лекар на окръг Лос Анджелис съобщи, че аутопсията засега се отлага.

Миналата година, докато промотираше мемоарите си „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“ Пери сподели, че се надява да бъде запомнен повече с това, че е помагал на другите, отколкото с ролите си, с които е очаровал света от екрана.

„Най-хубавото при мен, безспорно, е, че ако някой дойде и ми каже: „Не мога да спра да пия, можеш ли да ми помогнеш?“, мога да отвърна с „да“ и да направя нещо по въпроса“, каза той пред медиите през ноември миналата година и допълни: „Искам това, а не „Приятели“, да е първото нещо, което се споменава за мен и ще живея до края на живота си, за да го докажа.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари