Матю Пери е намерен мъртъв в дома си

1
Предполага се, че актьорът се е удавил във ваната си
Предполага се, че актьорът се е удавил във ваната си Снимка: AP

Предполага се, че актьорът се е удавил във ваната си

Матю Пери, една от звездите на хитовия телевизионен сериал "Приятели", е намерен мъртъв в дома си, съобщиха американски медии, цитирани от БГНЕС. Той беше на 54 години.

Източници от правоприлагащите органи казаха пред "Los Angeles Times", че Пери е намерен мъртъв в гореща вана в дома си в Лос Анджелис.

Според идзданието TMZ актьорът се е удавил.

Пери е най-известен с ролята си на Чандлър Бинг в „Приятели“ и участва във всичките 234 епизода от 10-те сезона на сериала.

Той също участва в други телевизионни предавания през годините, включително "Бевърли Хилс 90210", "Западното крило", "Смешно отделение" и "Стари приятели".

Актьорът разказа как се е преборил със зависимостта от наркотиците и алкохола в своите мемоари от 2022 г. „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“.

Матю Пери е сгоден за кратко с Моли Хървиц до раздялата им през месец юни 2021 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    До фена на путкин:
    Що гледаш Приятели бе?! Та това е западна, "краварска" медия... Ще те пратят в гулага да знаеш. Че и Либераче знаеш кой е. Недей така другарю. Гледай там речите на путьо и на кимчо и по-тихо.
  • -6
    2
    фена на Путин
    Кой е тъпакът, който вярва, че този интелигентен мъж се е удавил във ваната си ? Те аутисти с придружаващ менингит не са способни така да се утрепят със занулени умствени възможности а Матю се удавил във ваната си. Като Либераче, умрял от продължителна диета с пъпеши, да бе, да, той има спин и в хладилника си ама умрял от пъпеши. Кой затри този супер пичага ? Мамичката ви долна !
  • 4
    1
    Djjrjdjdnbdn
    Hot tub не е вана, а джакузи.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари