Мацката-вампир, убила родителите си, се призна за виновна

0
Тийнейджърката-блогърка: Много искам да го убия, да взема едно от оръжията му и да му пръсна главата
Тийнейджърката-блогърка: Много искам да го убия, да взема едно от оръжията му и да му пръсна главата

Тийнейджърка-блогърка, известна с прякора Мацката-вампир, се призна за виновна в това, че е наръгала майка си до смърт и е застреляла пастрока си през март миналата година.

18-годишната Ашли Мартинсън от Пиел в щата Уисконсин преди това пледираше, че е душевно болна.

Девойката реши да промени показанията си в светлината на смъртта на 40-годишната й майка Дженифър и съпруга й Томас.

Блогърката, която е била на 17 години по време на убийствата, се призна за виновна в умишлено убийство втора степен. Според съда в Уисконсин, убийствата са били извършени „в състояние на афект и в резултат на провокация”, защото, както твърди Мартинсън, баща й я тормозил физически и психически, упражнявал агресия по адрес на майка й и сестрите й, пише People, цитирани от Блиц.

Експерти, разговаряли с Мартинсън, са установили, че след убийствата тя е преживяла посттравматичен стрес и депресия, защото няколко от бившите гаджета на майка й също са я тормозили. 

Един от мъжете я горял с цигара, биел я и я изнасилил, когато тя била само на девет годиники. Мартинсън е казала, че Томас е тормозил физически майка й и нейните сестри – две доведени сестри на девет и осем години, и една полусестра на две години. Той блъскал, удрял и душал майка й, също така опирал пистолет в главата й. 

Мартинсън, заради тормоза, отишла да живее при баща си, но се върнала обратно при майка си, след като той няколко пъти я удрял и ритал. 

Два дни преди убийството Мартинсън написала във Фейсбук на своя приятел Райън Сиско: „Събудих се, за да чуя, че пастрока ми отново бие майка ми... Не издържам повече. Ако скоро не си тръгне, той ще я убие. Не искам да съм тук когато това се случи”.

„Много искам да го убия, да взема едно от оръжията му и да му пръсна главата”
, написала още тя. 

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари