Матео Бочели е най-търсеният модел в Италия

0
Вторият син на световноизвестния тенор Андреа Бочели е изгряващата звезда на модните подиуми
Вторият син на световноизвестния тенор Андреа Бочели е изгряващата звезда на модните подиуми Снимка: Matteo Bocelli / Facebook

Вторият син на световноизвестния тенор Андреа Бочели е изгряващата звезда на модните подиуми

Матео, вторият син на световноизвестния тенор Андреа Бочели, е най-търсеният модел от италианските модни дизайнери в момента.

Със своята вродена елегантност и стил високият 190 см и тежащ 74 килограма младеж е изгряващата звезда на модните подиуми, пише вестник "24 часа"

Роденият на 8 октомври 1997 г. Матео Бочели беше избран за най-новата кампания на известна италианска марка за младежка мода. Тя се вдъхновява от атмосферата на Долче вита, затова с носените от него облекла 24-годишният Бочели пътешества из местата на едновремешния хайлайф. Независимо дали се снима в частни самолети, луксозни яхти или из тоскански пейзажи мечта, Матео кара зрителя да се потапя в море от прелест. На снимките от кампанията той е заедно с албанската певица и модел Ориола Мараши. Като място на кампанията е избрано тосканското крайбрежие на Форте дей Марми, където е роден самият Матео. Снимачната площадка беше дори във „Вила Алпебела", която е собственост на фамилията Бочели. Навремето е била притежавана от Оливиеро Кампарини, който я превръща в един от най-известните нощни локали в периода на Долче Вита. През годините във вилата са отсядали много знаменитости, сред които Чарли Чаплин, Доменико Модуньо и др.

Матео е вторият син на Андреа Бочели от първата му съпруга Енрика Ченцати, с която тенорът беше женен до 2002 г. Първият син на двойката се казва Амос.

Подобно на баща си, и Матео изпитва страст към музиката. Талантът му в тази сфера е неоспорим и това може да се чуе от дуетите с именития му родител.

Матео завършва консерватория в тосканския град Лука, а през 2016 г. дебютира в спектакъла Celebrity Fight Night, а после и в David Foster and Friends. И двете събития бяха в Съединените щати. Още 21-годишен Матео подписа договор с дискографската къща Capital Records, към която са и певци от калибъра на Нора Джоунс и Кейти Пери. През 2019 г.Матео пя в дует с баща си на Фестивала в Сан Ремо.

Музиката обаче върви открай време в живота на Матео ръка за ръка с модата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари